Sve vesti Svet

LEGENDARNI KOMIČAR MRTAV NEKOLIKO NEDELJA NAKON UZIMANJA BUSTERA

LEGENDARNI KOMIČAR MRTAV NEKOLIKO NEDELJA NAKON UZIMANJA BUSTERA

Kancelarija šerifa okruga Orindž na Floridi objavila je u nedelju na Tviteru da je legendarni komičar i glumac Bob Saget pronađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi u 65. godini.

„Ranije danas, policija je pozvana u Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes zbog poziva o čoveku koji ne reaguje u hotelskoj sobi“, navodi se u postu. „Čovek je identifikovan kao Robert Saget i proglašen mrtvim na mestu događaja. Detektivi u ovom slučaju nisu pronašli znakove nasilja ili upotrebe droge”.

Značajno je da je Saget priznao tokom epizode od 13. decembra svog podkasta „Bob Saget’s Here For You“ da je samo nekoliko dana pre toga primio buster.

„Otišao sam u apoteku pre neki dan i dobio buster injekciju“, objasnio je on. „Trebalo je da ga dobijem u ruku, ali dobio sam ga u dupe”.

„Trudim se da ne propovedam. Dobio sam buster injekciju. Prekjuče sam dobio buster“, rekao je Saget pred kraj podkasta koji je na linku ispod.

Dana 28. novembra, komičar je na Tviteru objavio vic o busteru.

Tokom pandemije, Saget je često promovisao eksperimentalne mRNA vakcine na društvenim medijima.

U februarskoj objavi na Tviteru, zvezda „Full House“ je insinuirala da će vakcine protiv Covid-a eliminisati Covid do 2023.

U maju je komičar razgovarao za CBS News o neodlučnosti u vezi sa vakcinom i „pravim činjenicama“ o vakcini.

U objavi iz avgusta u kojoj je stajalo: „Ne želim da propovedam“, sledbenici su zamoljeni da „molim vas uzmite vakcinu danas“, tvrdeći da one „spasavaju živote“.

“Užasnuti smo što potvrđujemo da je naš voljeni Bob preminuo”, rekla je Sagetova porodica u saopštenju.

Dok Sagetov uzrok smrti ostaje nepoznat, buster je očigledno mogao da igra ulogu.

Pre dve nedelje, urednik Njujork tajmsa preminuo je od neočekivanog srčanog udara samo jedan dan nakon što je primio buster vakcinu Moderna protiv Covid-19.

U međuvremenu, dok mejnstrim mediji ignorišu te podatke, a Big Tech cenzuriše svako neslaganje na internetu, izveštaj britanske Agencije za zdravstvenu bezbednost otkriva da su vakcinisani ljudi činili skoro 75% smrtnih slučajeva Covid-19 u Britaniji od 6. decembra do 2. januara.

Nulta Tačka/InfoWars