Sve vesti Svet

Lekari kritikuju Faučija zbog toga što je rekao da vakcine protiv COVID-a izazivaju „samo privremene“ menstrualne nepravilnosti

Lekari kritikuju Faučija zbog toga što je rekao da vakcine protiv COVID-a izazivaju „samo privremene“ menstrualne nepravilnosti

Nedavni komentari dr Entonija Faučija o menstrualnim nepravilnostima naišli su na ozbiljno pobijanje ginekologa, koji kažu da vakcine protiv COVID-19 nisu smele da se ubrizgavaju trudnicama bez adekvatnog bezbednosnog testiranja.

„Pa, menstrualna nepravilnost je nešto što izgleda prilično prolazno i privremeno“, rekao je Fauči u pojavljivanju na Fox News-u 25. jula, nakon što su ga pitali o uticaju vakcina na menstrualne cikluse.

„Moramo to više proučavati“, dodao je Fauči.

Fauči je direktor Nacionalnog instituta za alergije i infektivne bolesti (NIAID) i bio je frontmen za informisanje javnosti o vakcini protiv COVID-a u Sjedinjenim Državama.

Dr Christiane Northrup MD, bivša saradnica na Američkom koledžu akušera i ginekologa, rekla je za The Epoch Times na Faučijeve komentare: „Nažalost, menstrualni problemi koje vidimo daleko su od prolaznih i privremenih. Mnoge žene krvare svakodnevno ili imaju obilne, neredovne, bolne menstruacije tokom cele godine. A neke od njih su već davno u menopauzi. Nešto ovde veoma nije u redu”.

Dr Džejms Torp je 69-godišnji lekar, doktor medicine sa velikim brojem objavljenih publikacija, sertifikovan u akušerstvu i ginekologiji, kao i iz medicine majke i fetusa, koji se bavi akušerstvom više od 42 godine.

„Značajne i dramatične promene u menstrualnim obrascima koje se dešavaju nakon vakcina protiv COVID-19 ne treba da budu marginalizovane. To ukazuje na velike štetne efekte na žene u reproduktivnom dobu. Zainteresovane strane su tvrdile da će vakcina ostati na mestu injekcije u deltoidnom mišiću. Ovo je bila dezinformacija. Sada je poznato da su lipidne nanočestice (LNP) raspoređene po celom telu i da su koncentrisane u jajnicima, prema najmanje dve studije. Šadlih i kolege su demonstrirali koncentraciju LNP-a u jajnicima različitih vrsta miševa i pacova Vistar, in vivo, in vitro i sofisticiranim mikroskopskim snimanjem 2012. godine“, rekao je on za The Epoch Times.

Lipidna nanočestica je izuzetno mala čestica, membrana rastvorljiva u mastima koja je nosilac RNK.

Dmitrij Svetin: Grandiozni i sistemski planovi globalista, ne treba im oprostiti

Interni dokumenti kompanije Pfizer

Interni dokumenti kompanije Pfizer, dobijeni putem Zakona o slobodi informacija, pokazuju 118 puta povećanje koncentracije LNP-a od trenutka ubrizgavanja do 48 sati nakon toga.

„Poznato je da LNP uključuju toksične supstance uključujući polietilen glikol i pseudo-uridiniranu mRNA. Ograničeni broj jajnih ćelija u jajnicima (oko milion) izložen je potencijalno toksičnim supstancama i potencijalno bi mogao imati katastrofalne efekte na ljudsku reprodukciju“, rekao je Torp.

„Zainteresovane strane su tvrdile da pseudo-uridinirana mRNA ne može biti reverzno transkribovana u ljudsku DNK. Ovo je bila dezinformacija“, dodao je on, pozivajući se na švedsku studiju objavljenu u februaru 2022. koja je zaključila da Pfizer-ova vakcina protiv COVID-19 može da uđe u ćelije ljudske jetre i da se pretvara u DNK.

Torp i bivši potpredsednik kompanije Pfizer Majkl Jidon veruju da je medicinski industrijski kompleks imao nedvosmislene dokaze o opasnosti vakcine za trudnice.

„Ovo je dokazano ne samo od strane VAERS-a već i od strane Pfizer-ovog internog dokumenta „Pfizer 5.3.6 postmarketinško iskustvo“, rekao je Torp.

U prvih 90 dana ispitivanja, bilo je 1.223 smrtnih slučajeva, višestrukih teških neželjenih efekata i 45 posto komplikacija u slučajevima trudnoće (274) koje su se javile kod vakcinisanih majki (124).

Studija iz 2012. godine, koju je Torp ranije pomenuo, kaže da je nakon testiranja na različitim vrstama miševa i pacova Vistar, „u svim životinjama pronađena visoka lokalna akumulacija nanočestica, nanokapsula i nanoemulzija na određenim lokacijama jajnika.

Jidon veruje da je farmaceutska industrija „definitivno znala“ od 2012. da će se lipidne nanočestice akumulirati u jajnicima žena koje su primile vakcine.

„Niko u industriji ili u vodećim medijima nije mogao da tvrdi da ’nisu znali za ove rizike u trudnoći‘“, rekao je Jidon za The Epoch Times u aprilu.

Nulta Tačka/ZeroHedge