Srbija Sve vesti

Lekarska komora da reaguje! Virusološkinja Ana Banko na tviteru savetuje 4 puta vakcinisanog čoveka koji TRPI NUSPOJAVE

Lekarska komora da reaguje! Virusološkinja Ana Banko na tviteru savetuje 4 puta vakcinisanog čoveka koji TRPI NUSPOJAVE

Korona histeričari ili u prevodu “stručnjaci” povukli su se silom prilika iz mejnstrim medija, nisu više interesantni sem par radikalnih slučajeva kao što je veterinar Milanko Šekler koji je nezamenljiv kada je reč o količini dezinformacija koje emituje.

Verovatno iz tog razloga svi ti silni strčnjaci koji su ostali uskraćeni medijskog prostora osećaju se poput propale tv zvezde koja više nikome nije potrebna i iz tog razloga svoje delovanja prebacili su na društvene mreže gde su redovno nastavili da dižu paniku i šire neproverene vesti i nepostojeće studije koji ni sami ne razumeju.

Da stvar bude još gora, neki od tih “stručnjaka” rešili su i da otvore ordinacije na društvenim mrežama gde redovno savetuju građane kako da postupe u određenim situacijama u kojima im je zdravlje ugroženo.

Tako je ovog puta, virusološkinja Ana Banko, odavno pozanta po svojim tvrdnjama koje je kasnije morala da demantuje daje savete čoveku koji se požalio na nuspojave nakon 4. doze vakcine protiv COVID-a 19.

MARIO ZNA i PREDRAG PETKOVIĆ- Evo šta nas čeka- Sledi potpuna PROMENA SVETA- Tamne sile će IZGUBITI

Naime, čovek koji se predstavlja kao No Time For Stupid na Twitteru (verovatno nema vremena za sebe) kojem u opisu profila stoji da se bavi muzikom sredinom marta požalio se na ovoj mreži na nuspojave nastale nakon 4. doze vakcine protiv COVID-a.

On je u svojoj objavi obeležio Anu Banko i upitao je da li je normalno da ima nus pojave kao što je lupanje srca, temperatura i groznica: “Primio juče ujutru 4. dozu Pfizer-a. Od juce popodne imam palpitacije srca, umor a nocas dobio groznicu i temp. Sav slomljen jutros. Pitanje za (Ana Banko) @ROLERSproject , je li ovu uobicajeno? Prethodne 3 bez ikakvih nus pojava”

Virusološkinja nije časila časa već je rešila da pruži potrebnu medicinsku pomoć gde drugo nego na društvenoj mreži: Temperatura, groznica, umor jesu uobicajene reakcije na vakcinu. Za simptome poput palpitacija srca, koji svakako mogu biti deo groznice, strucnija ce biti @SlavicaPlavsic

Umesto da potencijalnog pacijenta uputi i savetuje da se konsultuje sa lekarima, lično ili pozove hitnu pomoć Bankova je uputila “flautistu” kod Slavice Plavšić specijalistu za plućne bolesti koja je dala HIT SAVET u obliku emotikona, da, da, pa sad vi vidite.

Lekarska Komora Srbije bi po svim pravilima morala da reaguje i podnese postupak za isključenje Ane Banko iz LK Srbije.

NultaTačka