Sve vesti UFO

LOVAC NA NLO NA MARSU UOČIO VANZEMALJCA GUŠTERA

LOVAC NA NLO NA MARSU UOČIO VANZEMALJCA GUŠTERA

Ovo je najnovije otkriće, napravljeno direktno na osnovu nedavnih slika koje je Curiosity Rover dostavio sa Marsa.

Nakon što su fotografije objavljene uživo na NASA-inom veb-sajtu, stručnjak za vanzemaljce Džozef Vajt sa ArtAlienTV-a otkrio je činjenicu da je NASA slučajno otkrila dokaz o stvarnom vanzemaljskom gušteru na površini Crvene planete.

Kao što možete videti na slikama, stvorenje je samo po sebi veoma malo, jer stručnjaci veruju da bi moglo biti i manje od 3 cm.

Takođe ima veoma mali kljun i male rogove pored onoga što izgleda kao gruba zaštitna školjka koja osigurava da se ne zgnječi pod pritiskom atmosfere.

Mnogi stručnjaci takođe veruju da ni on više nije živ jer bi zapravo mogao biti okamenjeni ostatak drevne vanzemaljske rase guštera sa Marsa.

Ali ovo nije jedina te vrste jer je 2013. godine prijavljeno višestruko viđenje fosilizovanih iguana na Crvenoj planeti.

NLO Sightings Daily je ono čemu treba da se zahvalimo za ove slike. Proučavali su i slike koje je NASA objavila i, kao što vidite, sve više ih se gomila, čineći otkriće samo po sebi sasvim neupitnim, u najmanju ruku.

Skot C. Voring je tvrdio da je lično otkrio preko 15 primeraka guštera na Marsu, dok je čak izneo seriju slika koje pokazuju činjenicu da se jedan takav gušter preselio iz jednog područja u drugo.

Nulta Tačka