Sve vesti Svet

LUDILO! Odloženo prikazivanje novog filma GAJA RIČIJA jer su negativci u filmu UKRAJINCI! Moraju da menjaju scenario

LUDILO! Odloženo prikazivanje novog filma GAJA RIČIJA jer su negativci u filmu UKRAJINCI! Moraju da menjaju scenario

Već jednom odloženo objavljivanje najnovijeg filma Gaja Ričija ponovo je odloženo kako bi se zlikovci deukrajinizirali.

Izdavanje akcione komedije Gaja Ričija vredne 125 miliona funti (150 miliona dolara) Operacija Fortune odloženo je drugi put kako bi se uklonila ukrajinska nacionalnost zlikovaca, objavio je Daily Mail u sredu. Film je prvobitno trebao da bude objavljen prošlog januara, a sada je planirano da bude objavljen kasnije ove godine.

“Uvredljivi” likovi su grupa ukrajinskih gangstera koji su kupili smrtonosno oružje, koje junaci filma moraju pronaći kako bi osujetili njihov plan. Izvori su za Mail rekli da su likovi gangstera uređeni tako da više nisu Ukrajinci.

Ovo je opasnije od VIRUSA i RATA-Kontrola uma kroz APOKALIPTIČNE NASLOVE

Iako u filmu ima “ mnogo loših momaka ” i “ antagonisti dolaze iz celog sveta ”, izvor blizak produkciji rekao je za Mail da je “ zbog osetljivosti na tekući rat u Ukrajini odlučeno da neki od njih neće biti identifikovani kao Ukrajinci .”

Nije jasno koliko je montaže potrebno za ovo – u trejleru filma jedan od glavnih likova se hvali da može „ ući među Ukrajince “.

Operation Fortune' releases first trailer

Promenjeni datum puštanja u martu je „ bez objašnjenja “ povukao distributer STX kada su ruske snage ušle u Ukrajinu 24. februara, a još uvek nije određen datum za globalno prikazivanje Operacije Fortune u bioskopima.

Riči nije prvi režiser koji je video da je njegov rad vezan za birokratiju zbog osetljivosti Zapada na uočene potrebe Kijeva.

Francuski reditelj Michel Hanavicius, čija je zombi komedija Z trebala biti premijerno prikazana tokom večeri premijere na filmskom festivalu u Kanu prošlog meseca, žurno je promenio naslov filma u Coupé kako prethodni naslov ne bi vređao ukrajinski senzibilitet svojom sličnošću sa ruskim vojnim simbolom.

NultaTačka