Region Sve vesti

LUDILO OVOG VREMENA! Hrvat optužen da je NAMERNO zarazio tasta KORONOM

LUDILO OVOG VREMENA! Hrvat optužen da je NAMERNO zarazio tasta KORONOM

Da, ovo je postao svet koji je najbolje opisan u Orvelovoj 1984. i što je najgore od svega, taj svet se upravo dešava u našem komšiluku u kojem je čovek optužen da je COVID-om zarazio svog tasta nakon čega je tast preminuo.

Da, dobro ste pročitali.

Opštinsko državno tužilaštvo (DORH) u Virovitici donelo je rešenje o provođenju istrage protiv 42-godišnjeg muškarca za kog se sumnja da je svesno zarazio svog tasta koronom, nakon čega je tast preminuo u bolnici.

DORH navodi da je muškarac pod istragom zbog osnovane sumnje da je počinio teško krivično dela protiv zdravlja.

„Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 42-godišnjak od 13. novembra do 19. novembra 2021. u Virovitici, počinio navedeno krivično delo znajući da mu je dijagnostikovana akutna respiratorna bolest kovid-19, uzrokovana virusom Sars-Cov-2 i da mu je Zavod za javno zdravstvo odredio posebnu meru za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti u vidu izolacije na adresi prebivališta“, piše u saopštenju DORH-a.

SREDA OD 20:30h UŽIVO! MARIO ZNA DONOSI NAJNOVIJE ZABRANJENE INFORMACIJE

Sumnja se da se okrivljeni 42-godišnjak, pristajući ugroziti zdravlje drugih ukućana i svestan lošeg zdravstvenog stanja svog tasta, nije izolovao u jednu prostoriju porodične kuće, već se kretao po drugim prostorijama i bio u neposrednom kontaktu s tastom kojeg je zarazio virusom.

Tast se, usled te zaraze razboleo, zbog čega je morao biti hospitalizovan u KBC-a Osijek u kojem je preminuo 26. novembra 2021. godine, piše DORH.

NultaTačka