Sve vesti Svet

LUDILO! ZA ULAZAK U MUZEJ HOLOKAUSTA U ILINOISU POTREBAN COVID AUSVAJS

LUDILO! ZA ULAZAK U MUZEJ HOLOKAUSTA U ILINOISU POTREBAN COVID AUSVAJS

Muzej holokausta u Ilinoisu je nedavno objavio da posetioci stariji od pet godina moraju da pokažu svoje covid pasoše, da bi ušli u zgradu, što je izazvalo negativne reakcije zagovornika slobode izbora kada je zdravlje u pitanju.

Prema saopštenju muzeja holokausta u Ilinoisu, posetioci stariji od pet godina moraju da pokažu „dokaz o potpunoj vakcinaciji protiv Covida-19 da bi ušli u zgradu od 5. januara 2022. godine“.

Oni stariji od 16 godina takođe moraju da obezbede identifikaciju sa fotografijom po izboru, koja odgovara onoj u njihovom Covid pasošu.

Uprkos tome što su potrebni vakcinalni pasoši, učesnici takođe moraju da nose maske za lice.

„Ako se ne pridržavate ovih smernica, od vas će možda biti zatraženo da napustite muzej“, upozorava se na sajtu muzeja.

Nakon što je izjava postala viralna, Muzej holokausta u Ilinoisu je očigledno promenio podešavanja tvita kako bi ograničio odgovore.

Postojeći odgovori su pretežno negativni, a korisnici su od tada citirali tvitove kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo odlukom muzeja.

„Čekaj, zbunjen sam“, napisao je jedan korisnik. „Da li ljudi sa žutim zvezdama ulaze ili im je zabranjen ulaz? Možete li, molim vas, objasniti kako znamo ko je nečist i kako planirate da ih ponovo diskriminišete samo da budemo jasni?”

„Kakav šamar ljudima koji su pretrpeli najveću tragediju zbog toga što su bili ‘drugi’,” dodao je drugi. „Diskriminacija na osnovu zdravstvenog statusa je POGREŠNA i vi ste ukaljali sve dobro ovom donesenom odlukom.

„Prisilite svojoj petogodišnjoj deci da se ubrizgava sintetička mRNA u kojoj proizvođači nemaju nikakvu odgovornost za neželjene efekte, povrede ili smrt“, napisao je muzičar i pundit An0maly, „Dakle, možete pogledati istorijske priče o tiraninu.”

“Provera optike!”

Mark Lobliner iz Tiger Fitnessa dodao je: „Bukvalno ste postali nacisti.

„Mrzim vas“, rezimirao je.

Nulta Tačka/NationalFile