Sve vesti Svet

Ludnica! Protesti širom Amerike- Pripadnici LGBTQ zajednice zahtevaju VIŠE vakcina protiv MAJMUNSKIH BOGINJA

Ludnica! Protesti širom Amerike- Pripadnici LGBTQ zajednice zahtevaju VIŠE vakcina protiv MAJMUNSKIH BOGINJA

Kako vreme odmiče tako se po pisanju medija i izveštajima zvaničnih zdravstvenih institucija širom sveta pojavljuje sve više slučajeva majmunskih boginja.

Mnogobrojne studije govore o značajnom broju obolelih od majmunskih boginja među gej i biseksualnom muškom populacijom a sada su u Americi zabeleženi i prvi slučajevi majmunskih boginja kod dece koje su kako prenosi Dejli Mejl bili u bliskom kontaktu sa gej muškarcima. (nadamo se da nije ono najgore).

Dok sve ovo podseća na paniku izazvanu početkom osamdesetih kada je sam Entoni Fauči izjavljivao da AIDS šire gej muškarci i da se sida širi putem čarapa u Americi gej i biseks populacija nikako da se otrezni te verovali ili ne protestuje jer država kako tvrdi nije obezbedila dovoljno vakcina.

Kako prenosi Gardijan od San Franciska pa do Njujorka u mnogim gradovima pripadnici LGBT zajednice okupili su se ispred zdravstvenih ustanova zahtevajući da im se obezbedi više vakcina, kao da im nije dovoljno što su po tri puta vakcinisani protiv COVID-a.

Sve ovo vam govori o naivnosti populacije “boje duge” koja uprkos činjenici da su stigmatizovani od strane globalističkih moćnika decenijama unazad i dalje veruju da im oni zapravo pomažu zaboravljajući da su ih oni prvi optužili za širenje AIDS-a pre 40ak godina.

NultaTačka