Srbija Sve vesti

Ludnica u Novom Sadu zbog slova “Z”! Gradske vlasti se “dosetile” pa precrtavaju simbol ruske vojne operacije

Ludnica u Novom Sadu zbog slova "Z"! Gradske vlasti se "dosetile" pa precrtavaju simbol ruske vojne operacije

Kako je Nulta Tačka izveštavala ranije danas brojna slova “Z” ispisana su farbom na Varadinskom mostu i okolini, odnosno na trasi koja vodi ka Petrovaradinskoj tvrđavi gde počinje Egzit festival.

Nakon histerične reakcije medija i levičarskih NVO organizacija koje podržavaju neonacističke jedinice u Ukrajini vlast u Novom Sadu je uslišila želje i rešila da se obračuna sa “zlokobnim” slovom “Z”.

Slova „Z“ ispisana u Starom gradu, duž Keja žrtava Racije i Beogradskog keja, kao i na delu Bulevara Mihajla Pupina, ulica Sonje Marinković, Vojvode Mišića, Maksima Gorkog, Trga Neznanog junaka, na brojnim institucijama, pa i vrtićima.

Kako prenosi lokalni mediji gradske službe prefarbavaju slova i pretvaraju ih u kvadrate tj. još više uništavaju fasade i trotoare jer po svaku cenu moraju da uklone slovo “Z” kao da je reč o svastici.

Kako javlja reporter 021.rs sa terena, slova su u velikom broju ispisana u Starom gradu, duž Keja žrtava Racije i Beogradskog keja, kao i na delu Bulevara Mihajla Pupina, ulicama Sonje Marinković, Vojvode Mišića, Maksima Gorkog, Trgu Neznanog junaka…

MARIO ZNA POKIDAO MEJNSTRIM PROPAGANDU I PANIKU

NultaTačka