Svet Tehnologija

MAJAMI POSTAJE KRIPTO-PRESTONICA! Rudarima nude čistu nuklearnu energiju, žele da privuku investitore iz celog sveta.

MAJAMI POSTAJE KRIPTO-PRESTONICA! Rudarima nude čistu nuklearnu energiju, žele da privuku investitore iz celog sveta.

Gradonačelnik Majamija Fransis Suarez, koji želi da pozicionira ovaj grad kao središte za kriptokopne aktivnosti, najavio je ove nedelje da poziva strane rudarske kompanije da osnuju data centre u gradu. Majami postaje kripto-prestonica.

NULTA TAČKA NA TELEGRAMU! PRONAĐITE NAS TAMO GDE NEMA CENZURE! BUDITE DEO SLOBODNE BUDUĆNOSTI

U intervjuu za CNBC, Suarez je rekao da bi oblina količina nuklearne električne enegije koju poseduje Majami mogla da privuče rudare bitcoina koji žele da koriste čiste izvore energije za svoje poslovanje.

Dodao je da gradski zvaničnici žele da smanje troškove energije zajedno sa elektroenergetskim kompanijama. Razgovarali su i o drugim podsticajima poput povoljnih poreskih stopa i minimalnih troškova administracije, rekao je Suarez.

Prema gradonačelniku, koji je kripto-zaštitnik i “radi” kako sa bitcoin-om tako i sa ethereumom, Majami može da se takmiči sa drugim rudarskim centrima kao što su oni koji se prave u Teksasu i Wyomingu. On dodaje da bi Majami trebao da usvoji kriptovalute kao osnovne valute za poslovanje te da postane kripto prestonica sveta.

U VREME NAJVEĆE CENZURE MEDIJA IKADA VAŠA ULOGA JE VIŠE NEGO ZNAČAJNA! ZATO PODELITE OVAJ ČLANAK SA LJUDIMA KOJE ĆE MOŽDA OVA VEST ZAINTERESOVATI.