Sve vesti Svet

Majka ubice Darije Dugin iznela nove detalje o životu Natalije Vovk: Ona komunicira samo sa ocem

Majka ubice Darije Dugin iznela nove detalje o životu Natalije Vovk: Ona komunicira samo sa ocem

Majka osumnjičene za ubistvo novinarke Darije Dugine, Natalije Vovk rekla je da svoju ćerku nije videla još od juna i da sa njom nije razgovarala telefonom jako dugo.

Majka osumnjičene, Natalije Vovk izjavila je da ona razgovara samo sa njenim ocem, Pavelom Vovkom, te da on održava kontakt sa njenom ćerkom.

Ona komunicira samo sa ocem. Nemam nikakvu prepisku sa njom, nismo dugo razgovarale, rekla je ona u intervjuu novinarima, prenosi REN TV.

Poslednji put su se videle, prema rečima njene majke, u maju ili junu, nakon što se Natalija vratila u Marijupolj iz inostranstva.

HIT! Britancima će biti plaćeno ukoliko budu manje koristili veš mašinu

Kako je žena rekla za RT, za incident je saznala sa televizije i da je bila „veoma šokirana“.

Prema njenim rečima ona je rekla je da se njena ćerka pridružila Oružanim snagama Ukrajine da bi podigla dvoje dece.

Znam da je otišla da odgaja dvoje dece. Tamo je otišla u mirnodopsko vreme. Služila je u Oružanim snagama Ukrajine i pre rata. Tamo je radila dve godine, rekla je Natalijina majka, a prenosi Izvestija.

Natalijin otac rekao je da je ona zaista nekada služila u Oružanim snagama Ukrajine, ali je nakon šest meseci službe počela da ima zdravstvenih problema.

Operisana je, nakon čega je prebačena na štabno mesto da radi kao telefonista.

Odatle je dala otkaz, dobivši solidnu nadoknadu od 400.000 grivni.

Ćerka filozofa Aleksandra Dugina, Darja poginula je 20. avgusta kada je eksplodirao automobil njenog oca koji je ona vozila, dok se vraćala sa književno-muzičkog festivala Tradicija u Podmoskovlju.

Juče je održana komemoracija povodom njene smrti, kojoj je prisustvovao veliki broj ljudi, a kasnije je sahranjena samo u krugu porodice.

NultaTačka