Sve vesti Svet

MAJKA VAN SEBE JER SU JOJ DETE VAKCINISALI PROTIV COVID-a BEZ NJENOG ZNANJA I SAGLASNOSTI! “NAVUKLI GA PICOM”

Majka 13-o godišnjeg dečaka iz Kalifornije bila je u šoku ove nedelje nakon što je saznala da je škola na njenog sina izvršila pritisak da uzme eksperimentalnu vakcinu protiv COVID-a bez njenog pristanka.

Maribel Duarte je u utorak rekla za NBC 4 News da je njen sin kući doneo vakcinalnu karticu nakon što su mu školski zvaničnici ponudili picu u zamenu za vakcinaciju na Globalnoj pripremnoj akademiji Baraka Obame u Los Anđelesu.

Njen šok se brzo pretvorio u bes kada joj je rekao da su mu školski zvaničnici rekli da „ne govori ništa“ o incidentu.

Duarte je objasnila za NBC:

„Trebalo je da budem umešana. Gospođa koja mu je dala injekciju i potpisala papir je bila ta koja je mom sinu rekla ‘molim te, nemoj ništa reći, ne želim da upadam u nevolje.’

Duarte kaže da su akcije škole posebno zabrinjavajuće jer njen sin ima drugih zdravstvenih problema za koja se brine da bi se mogla pogoršati nakon eksperimentalne bocke.

“Ima problema sa astmom i alergijama.”

Uprkos tome što je i sama vakcinisana, bila je protiv toga da njen sin dobije vakcinu.

Ovo je nesumnjivo odluka koju je sama trebala da donese, ali umesto toga, ovi ludi vaxaktivisti su neetički nagovorili njenog sina da ga vakcinušu bez njenog pristanka.

Dženifer Kenedi, advokat koji „pomno prati” slučajeve na osnovu mandata vakcine protiv školskog okruga LA, kaže da nijedan školski okrug nema pravo da nalaže učenicima da uzimaju vakcinu – a kamoli da im je daju bez potpisivanja njihovih roditelja – jer kako ističe ona, deca ne mogu sama da pristanu na vakcinaciju.

Kenedi je za NBC rekao: „LAUSD nema moć da doda vakcinu u školski raspored u Kaliforniji. Ne biste to mogli da uradite da ste školski okrug, a ne možete to da uradite ako ste LAUSD, drugi po veličini okrug u državi. Nemate zakonska ovlašćenja.”

LAUSD je naložio da se svi učenici od 12 i više godina vakcinišu do 10. januara. Oni koji to ne učine biće primorani da se vrate u onlajn časove.

Školski zvaničnici su odbili da direktno komentarišu incident, pozivajući se na privatnost učenika, ali je portparol rekao za NBC da njihov program propagande vakcine pod nazivom „Sigurne škole do sigurnih koraka“ nudi vakcinisanim učenicima „nagrade“ u zamenu za poštovanje mera.

Imajte na umu da su deca najmanje podložna ovom virusu od bilo koje grupe. U stvari, nedavne studije su ponovo potvrdile da Covid-19 je bezopasan za decu i mlade odrasle osobe, koji imaju astronomsku stopu oporavka od 99,995%.

Kako ovi školski zvaničnici mogu opravdati vakcinisanje ove dece bez pristanka njihovih roditelja, to je van pameti.

To je bolesno i na to treba gledati kao na zločin.

NultaTačka/TheGatewayPundit

NAJNOVIJI VIDEO IZ BUNKERA! NE PROPUSTITE! ILIJA VUKSANOVIĆ IZ NARODNIH PATROLA KOD MARIO ZNA!