Sve vesti Svet

Majmunske boginje: Sledeći talas tehnokratskog zločina protiv čovečnosti

Majmunske boginje: Sledeći talas tehnokratskog zločina protiv čovečnosti

Trenutno putujem zemljom sa dr. Džudi Mikovits, Ričardom Flemingom i Rajner Fulmihom. Tema naše jednodnevne konferencije u devet gradova fokusira se na slučaj zločina protiv čovečnosti koje su počinili lideri Big Pharma-e i kartela za biobezbednost. Zaista, postoji mnoštvo potencijalno krivičnih dela na nacionalnom i međunarodnom nivou. Ali sada, upoznajte majmunske boginje!

Naš slučaj je izgrađen sa forenzičke tačke gledišta koja ispituje pandemiju SARS-CoV-2 unazad: njene konspirativne početke, kršenje međunarodnog prava i Nirnberškog kodeksa i masovnu kampanju zataškavanja za prikrivanje krivičnih dela.

Međutim, iznenada su se majmunske boginje pojavile na svetskoj sceni, prateći isti scenario kao i SARS-CoV-2. Kao takav, to je „zločin u toku“ koji su nam doneli isti ljudi i na isti način.

Ovog puta, scenario sledi dokument „Jačanje globalnih sistema za prevenciju i odgovor na biološke pretnje visokih posledica“, koji je zasnovan na „vežbi 2021. sprovedenoj u partnerstvu sa Minhenskom bezbednosnom konferencijom“. Ova skriptovana simulacija bio-terorističkog napada zasnovana je na namerno naoružanoj verziji virusa majmunskih boginja.

Proizvedeni od strane Inicijative za nuklearnu pretnju (NTI), učesnici i saradnici su uglavnom isti oni koji su učestvovali u simulaciji Događaja 201 koja je predvidela SARS-CoV-2, njegovo uvođenje i njegove politike: Fondacija Bila i Melinde Gejts, Wellcome Trust, China CDC, United Nations, Merck, John Hopkins, Stejt department SAD, itd.

Prema Izvršnom rezimeu izveštaja,

Scenario vežbe je prikazao smrtonosnu, globalnu pandemiju koja uključuje neobičan soj virusa majmunskih boginja koji se pojavio u izmišljenoj naciji Brinija i proširio se širom sveta tokom 18 meseci. Na kraju, scenario vežbe je otkrio da je početna epidemija izazvana terorističkim napadom korišćenjem patogena napravljenog u laboratoriji sa neadekvatnim odredbama o biološkoj bezbednosti i biobezbednosti i slabim nadzorom. Do kraja vežbe, izmišljena pandemija je rezultirala sa više od tri milijarde slučajeva i 270 miliona smrtnih slučajeva širom sveta.

Prema rasporedu simulacija, napad se dešava 15. maja 2022. Pošto je simulacija NTI-a održana više od godinu dana ranije, u martu 2021., nije slučajno što je Svetska zdravstvena organizacija (SZO) obaveštena o četiri „potvrđena” slučaja majmunskih boginja u Ujedinjenom Kraljevstvu, sačekajte… 15. maja 2022. Šta? Da, istog dana kada je „prorokovano“.

Nakon toga, naslovi o izbijanju majmunskih boginja šire se poput požara i sada dominiraju globalnim ciklusom vesti. Evo nekoliko primera:

  • Zvaničnici za javno zdravstvo Masačusetsa potvrdili slučaj majmunskih boginja – Ministarstvo javnog zdravlja Masačusetsa, 18. maja
  • Majmunske boginje – SZO, 19. maj, stranica sa informacijama o majmunskim boginjama
  • Majmunske boginje postaju globalne: zašto su naučnici na oprezu – Nature, 20. maj
  • Retka epidemija majmunskih boginja u Velikoj Britaniji, Evropi i SAD: Šta je to i da li treba da brinemo? – NPR, 20. maj
  • CDC savetuje lekarima da budu na oprezu zbog majmunskih boginja jer SZO potvrđuje epidemije u 11 zemalja – The Epoch Times, 21. maj
  • SZO očekuje da će se širom sveta pojaviti još slučajeva majmunskih boginja – Rojters, 21.
  • „Svi bi trebalo da budu zabrinuti“ zbog majmunskih boginja, upozorava Bajden – Njujork tajms, 22. maj
  • Majmunske boginje: Izrael, Švajcarska i Austrija potvrdili slučajeve – BBC News, 22. maja

Prema NTI scenariju, do 5. juna 2022. otkriveno je da „sekvencionisanje genoma uzoraka pacijenata sa majmunskim boginjama otkriva da soj u Briniji sadrži mutacije koje ga čine otpornim na postojeće vakcine“. Ovo otkriće podstiče „agresivne mere“ kao što su „zabranjivanje masovnih okupljanja, nametanje mera socijalnog distanciranja i sprovođenje naloga obaveznog nošenja maski“.

Zvuči poznato? Odmah je očigledno da svi ovi takozvani stručnjaci nisu naučili ništa o dokazanoj beskorisnosti svih ovih politika i umesto toga ih pojačavaju kao da su to jedini način da se „izravna kriva“.

Međutim, više uznemirujuća od bilo čega gore navedenog je promena politike upozoravanja na novu pandemiju. U Nalazu 2, oni preporučuju da „vlade treba da poboljšaju spremnost tako što će razviti planove odgovora na pandemiju na nacionalnom nivou koji su izgrađeni na koherentnom sistemu koji podstiče anticipativne akcije na bazi „bez žaljenja“.

Nema kajanja? Odakle je došla ova fraza? Očigledno od učesnika vežbe koji je rekao: „Biće haotično i zastrašujuće, ali ne možete čekati da budete sigurni. Morate delovati bez kajanja”.

Ova suluda politika znači da vlade treba da budu spremne da nalože zatvaranje čak i ako samo sumnjaju da bi se mogla spremati pandemija. Odnosno, nisu potrebni nikakvi konkretni dokazi. Takva politika bi se pokrenula na principu „bez žaljenja“ ako su pogrešili, a ipak su naneli veliku štetu svom stanovništvu i preduzećima.

Ko je ovo pokrenuo? Ovaj deo je sasvim jasan. U njihovim preporukama stoji „SZO mora uspostaviti stepenovan, transparentan, međunarodni sistem za upozorenje o javnom zdravlju“, kao i „razviti i uvesti okidače na nacionalnom nivou za rani, proaktivni odgovor na pandemiju“.

Vlade i njihovi lideri „moraju da pogreše kada preduzmu ranu akciju… lideri ne mogu da čekaju da se slučajevi ili smrtni slučajevi nagomilaju pre nego što odgovore. Ako postoji značajna šansa da bi epidemija mogla da preraste u pandemiju, nacionalni lideri bi trebalo da povećaju napore i sposobnosti za reagovanje. Značajna šansa?

Ukratko, SZO postavlja pokretače ograničenja na osnovu slutnji, a ne na dokazima, a onda se od nacionalnih vlada očekuje da reaguju na te okidače kako bi sve zatvorile za svaki slučaj. Moraju da odbace svu uzdržanost i oprez, unapred posvećeni tome da ne žale čak i ako naprave veliku grešku.

Dok se scenario za majmunske boginje završava 1. decembra 2023., predviđaju da će biti 3,2 milijarde slučajeva majmunskih boginja i 271 milion smrti. Naravno, ovo je čista fikcija, ali da li će to biti dovoljna količina straha da za svaki slučaj natera vlade u blokade „bez žaljenja“? Očigledno je tako u slučaju Belgije, jer je to prva zemlja koja je uvela obavezni karantin za majmunske boginje: svako ko je pozitivan mora da se izoluje 21 dan. Obavezno masovno testiranje će sigurno uslediti kao i obnovljene operacije praćenja kontakata.

Da je tehnokratija u ratu sa celim civilizovanim svetom, sada je samo po sebi očigledno. Upozorio sam da će se sigurno desiti dodatni napadi, osim SARS-CoV-2. Ovu paniku od majmunskih boginja samo pogoršavaju izmišljene nestašice hrane, inflacija, energetska kriza i finansijska kriza.

Ostaviću vas sa jednom poslednjom mišlju. Ovi sofisticirani stručnjaci za simulaciju NTI-a se pretvaraju da služe „većem dobrom“ štiteći nas od nepoznatih bio-terorista. Ali, šta ako su ONI pravi teroristi koji ponovo varaju celu planetu kao što su to uradili sa SARS-CoV-2?

MARIO ZNA i dr BORISLAV ANTONIJEVIĆ- Nova HISTERIJA- Za 24h SZO i Klaus Švab otvaraju VRATA PAKLA

Nulta Tačka/TechnocracyNews