Region Sve vesti

MAKEDONSKI MEDIJI: IZVIĐAČKA GRUPA KOJU FINANSIRA SOROŠ UMEŠANA U ZLOSTAVLJANJE MALOLETNIKA! RODITELJI POTVRDILI PRIČU

Roditelji tinejdžerke u vidu uzbunjivača upozorili su na srtavičan slučaj zlostavljanja u izviđačkoj grupi u kojoj su odrasli instruktori kako javlja Makedonski portal Republika a prenosi The Gateway Pundit zlostavljali maloletnu decu u kampu u Severnoj Makedoniji.

Kako prenosi gore pomenuti mediji, deci je rečeno da se skinu jedni pred drugima, ofarbaju svoje genitalije i ostave otiske dok bi ih odrasli instruktori pohvalili za veličinu njihovih polnih ili drugih spoljnih organa.

Reč je o šesnaestogodišnjoj deci, neka su čak i mlađa. Od njih je zatraženo da imenuju koliko vrsta kondoma mogu da prepoznaju. Zatim su ih pitali o broju njihovih seksualnih partnera. Bizarna ,,igra” naterala ih je da potapaju ženske higijenske proizvode u crvenu boju a zatim da ih ocede. Deca su tada zamoljena da nanose boju na deo tela i ostave ostisak na papiru- otisak šake ocenjen je sa 10 bodova, zadnjica sa 40, grudi i genitalije sa 60 do 80 bodova, rekao je izrevoltirani otac jednog od maloletnika u intervjuu za Sloboden Pečat.

Nakon šokantnog intervjua, ovoj priči su posvedočila još dva roditelja koja su otkrila čemu su njihova deca bila izložena, dok je ukupuno sedmoro dece napustilo grupu. Tvrde da su deca praktično bila prisiljena da učestvuju u takvim aktivnostima, budući da je kamp postavljen daleko od Skoplja.

Kako se dalje navodi deca su bila ucenjivana od strane instruktora te prozivana da se ,,previše stide” ukoliko ne ispune neki od zadataka.

Izviđačka grupa – ,,Prva izviđačka grupa u Skoplju- jedan je od najvećih primalaca sredstava od grada Skoplja ali i Fondacije za Otvoreno društvo- Makedonija (FOSM), koja je glavna organizaciju koju finansira Džordž Soroš u Makedoniji. FOSM finansira brojne organizacije koje promovišu krajnji levičarski ideološki kurikulum seksualnog vaspitanja.

Nakon što je ova vest ugledala svetlost dana, ,,fektčekerske” organizacije koje se takođe finansiraju direktno od strane Soroša pokušale su da ovu vest ocene kao lažnu vest.

NultaTačka/Republika.mk/TheGatewayPundit