Sve vesti Svet

MARVELOVA ZVEZDA GLUMICA EVANGELINA LILI POD NAPADIMA JER PROTESTUJE PROTIV KOVID TERORA

MARVELOVA ZVEZDA GLUMICA EVANGELINA LILI POD NAPADIMA JER PROTESTUJE PROTIV KOVID TERORA
Pisao Elena Vuk

Marvelova zvezda, glumica  Evangeline Lilly suočava se sa prozivkama, uključujući pozive da je Marvel Studios otpusti, nakon što je javno objavila da se protivi obaveznoj vakcinaciji protiv Covid-19.

Nakon što je Lilly, zvezda Marvelovih filmova “Ant-Man“, rekla u četvrtak da je učestvovala u protestu prošlog vikenda u Vašingtonu, kako bi podržala “telesni suverenitet”. Ona je u objavi na Instagramu tvrdila da “niko nikada ne bi trebao biti prisiljen da ubrizga bilo šta u svoje telo, protiv svoje volje”.

“Ovo nije način. Ovo nije sigurno. Ovo nije zdravo. Ovo nije ljubav. Razumem da je svet u strahu, ali ne verujem da će odgovor na strah silom rešiti naše probleme”, napisala je Lilly.

Bila sam za izbor pre Covid-a, a i danas sam za izbor.

Kritičari su tražili da se Lilly izbaci iz Marvelove franšize filmova o superherojima, poznate kao Marvelov filmski univerzum (MCU). Richard Newby, saradnik Hollywood Reporter-a, rekao je da će Lilly i još jedna glumica, Letitia Wright, biti izbačene iz MCU-a.

“Oh, dragi Bože, Wasp recast dolazi,” rekao je jedan korisnik Twitter-a. Drugi je pozvao da se ukloni ne samo iz franšize “Wasp“, već i iz televizijske serije “Izgubljeni”(Lost). “Lost” serija se završila pre više od decenije, a navodno je završeno i snimanje filma “Ant-Man” i “Wasp: Quantumania“.

Wright-ova je optužena da je delila svoje stavove protiv vakcina na snimanju Marvelovog filma “Black Panther 2“. Dok je Lilly, koja glumi u novom Marvelovom filmu “Ant-Man” i “Wasp: Quantumania”, i ranije izazivala  upoređujući zatvaranje zbog Covid-a s vanrednim stanjem početkom 2020. godine. Međutim, tada se izvinila.

MARIO ZNA JE U NAJNOVIJEM VIDEU PRIČAO BAŠ O OVOJ SITUACIJI! EVO ŠTA JE REKAO! 

Marvel je u vlasništvu Walt Disney Co., čiji je deo prošle godine otpustio jednu glumicu koja se takođe protivi vakcinama, Ginu Carano nakon što se javno protivila nošenju maski i uporedila trenutnu klimu političke netrpeljivosti s nacističkom Nemačkom.

Nulta Tačka/RT