Sve vesti Svet

MASOVNA TUŽBA! ZAPOSLENI PRI VLADI I VOJSCI SAD-a ODLUČILI DA TUŽE AMERIČKOG PREDSEDNIKA BAJDENA I PENTAGON ZBOG OBAVEZENE VAKCINACIJE PROTIV COVID-A

Pisao Elena Vuk

Dvadesetak pripadnika vojske SAD-a, saveznih službenika i saveznih civilnih radnika preko ugovora pridružili su se masovnoj grupnoj tužbi protiv federalne politike koja nameće obaveznu vakcinu protiv covid-a za sve zaposlene u federalnim sektorima, koju je donela Bajdenova administracija. Grupa uključuje članove svih pet grana američke vojske, uključujući mornaričke foke, zelene beretke i nekoliko visokih oficira.

Liberty Council , hršćanska pravna firma, podnela je tužbu Okružnom sudu SAD-a za Srednji okrug Floride, u ime 24 tužitelja koji se protive vakcini zbog svojih duboko ukorenjenih verskih uverenja. Do sada im je “odbijeno bilo kakvo versko izuzeće ili sporazum/dogovor” za ovu obavezu.

“Tužitelji su pokazali svoju predanost Ustavu Sjedinjenih Država i Američkoj naciji, pružajući sigurnost i prosperitetu. Sud bi trebalo zahtevati da sad nacija vrati uslugu.

Donešena obaveza da svako treba da primi vakcinu protiv covid-a kojoj se protive u skladu sa svojim iskrenim verskim uverenjima, ili će se suočiti sa vojnim sudom, nečasnim otpuštanjem i drugim disciplinskim merama koje menjaju život, sramne su jer prema tužiteljima zbog ogromnih dela koje su ovi heroji podneli služeći Saveznoj Američkoj Sržavi i naciji. ”

U ovoj tužbi kao optuženi navedeni su: Predsednik Amerike Džo Bajden, Sekretar odbrane Lojd Oustin kao i ministar unutrašnje sigurnsti Alehandro Majorkas.

U tužbi se tvrdi da je federalno donešena obaveza da svako mora da primi vakcinu protiv covid-a neustavna jer krši prava tužitelja na izmene i dopune i, preciznije, njihove verske slobode. Kako ističu, tri trenutno dostupne vakcine u SAD-u razvijene su korišćenjem pobačenim fetalnim matičnih ćelija.

Uprkos Bajdenovom Ministarstvu odbrane i tvrdnjama Pentagona da su „izuzeća“ dostupna, većini od 24 člana tužitelja već su odbijeni zahtevi za versko izuzeće, dok su drugima pretili „nečasnim otpuštanjem, vojnim sudom, otkazom, ili drugim disciplinskim merama koje menjaju život ”za pokušaj podnošenja zahteva za izuzeće.

Prema tužbi, nekima je čak rečeno “nema smisla ni podnositi zahtev” jer neće biti izuzetaka.

Da bi sve bilo gotovo, potreban je samo jedan slučaj da se napravi presedan protiv ovih neustavnih donešenih obaveza koje se tiču vakcine protiv covid-a.

Nulta Tačka/TheGatewayPundit