Sve vesti Svet

MEDICINSKA SESTRA/UZBUNJIVAČ OTKRIVA MEDICINSKI KOD ZA PRAĆENJE I PRONALAŽENJE NEVAKCINISANIH (VIDEO)

Pisao Elena Vuk

Viralan video u kom jedna američka medicinska sestra/uzbunjivač čita svoju e-poštu i objašnjava kako osiguravajuće kuće po americi planiraju da pomognu vladi u potrazi za nevakcinisanima.

Ona u videu detaljno objašnjava kako će medicinski kod za praćenje, koristiti lekarima i pružaocima medicinskih usluga kod dijagnoze pacijenata i razlikovati ljude koji su primili vakcinu i onih koji nisu iz “neodređenih razloga”.

„(ICD 10 Code:) Z28.20, imunizacija nije sprovedena zbog odluke pacijenta iz neutvrđenog razloga“, kaže medicinska sestra čitajući e-poruku. „Ovaj novi kod će nam omogućiti da pratimo posete savetovališta o vakcinama i preduzmemo više koraka za vakcinaciju.“

„Za one od vas koji ne znaju, ICD 10 kod je vaš kod dijagnoze – označava vaše osiguranje, pojavi se kad god neko pregleda kodove, CMS, Medicare“, kaže ova medicinska sestra.

“Oni otkucaju šifru i svako kome je dijagnostifikovan taj kod izađe na listi.”

Ona zaključuje upozorenjem kako upisivanjem takvog koda ljudima može omogućiti bazu podataka koja se može koristiti da se nevakcinisani pronađu i stave u “kampove”.

Nulta Tačka/InfoWars