Srbija Sve vesti

MEDIJI LAŽU! UGOSTITELJI SU PROTIV KOVID PROPUSNICA! UDRUŽENJE UGOSTITELJA SRBIJE ,,ESNAF”: ,,NEĆEMO DOZVOLITI ZLOUPOTREBU UGOSTITELJA U CILJU NEUSTAVNOG DISKRIMINISANJA GRAĐANA SRBIJE”

Premijer/ka Srbije, Ana Brnabić pre dva dana najavila je uvođenje spornih kovid sertifikata u našoj zemlji te po ko zna koji put, da li sa zadatkom ili ne, dovela građane Srbije u neugodan položaj, ostaviviši ih ucenjene, uplašene i sa razlogom besne.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Brnabićka koja predstavlja manjinsku grupu LGBTQ+ zajednice koja decenijama promoviše sopstvenu diskriminaciju rešila je da uvede fašističku metodu delovanja u borbi protiv histerije zvane COVID-19.

Najava uvođenja kovid propusnica navela je mnoge ljude ali i predstavnike političkih partija da se oglase i upute svoj protest protiv ovakvih diskriminatornih mera no bilo je kako mejnstrim mediji u zanosu prenose onih koji te mere podržavaju.

Naime, kako su prenela propagandna glasila, oni koji su najugroženiji pored građana a to su ugostitelji navodno su najavili da već imaju spremne testove za goste svojih kafića i restorana te da su spremni da sprovedu kovid propusnice u delo no istina je drugačija od onoga kako je predstavljaju propagandna glasila.

Kako se da videti na društvenim mrežama, nekoliko predstavnika ugostitelja podelilo je zvanično saopštenje Udruženja Ugostitelja Srbije ,,Esnaf” u kojem stoji da kovid sertifikati nisu dobrodošli i da ugostitelji ne žele da diskriminišu građane Srbije, tj. svoje goste.

Sa druge strane pak, postoji još jedno udruženje ugostitelja Srbije ispred kojeg konstantno istupa dotični Miša Relić koji se predstavlja za predsednika ovog udruženja te na TV Pink-u, N1 i ostalim medijima podržava fašističke mere.

BOLI OVA VEST": Poznati se dirljivim rečima opraštaju od kolege, prijatelja  i saradnika Alkeksandra Banjca | Novosti.rs

On je za Kurir nedavno izjavio da su ugostitelji spremni te da podržava kovid sertifikate po ugledu na pojedine evropske zemlje:

– Mi kao udruženje podržavamo ovakvu odluku koja se uostalom sprovodi u većini EU zemalja. Ne vidimo drugi način za funkcionisanje i maksimalno ćemo se pridržavati pravila s tim da očekujemo da nas Krizni štab konsultuje, kontaktira oko nekih detalja, pre svega da bi se donela pravila koja mi na terenu možemo da sprovedemo. Ovo je jedina moguća odluka za spas poslova naših zaposlenih i naših firmi – kaže Relić i dodaje:

– Ja zaista mogu da govorim samo u ime Udruženja noćnih barova i klubova, iako se nebrojeno puta od mene očekuje da govorim u ime svih ugostitelja sto je zaista nemoguće, jer nemam te ingerencije. Mi u udruženju smo jedinstveni u podršci ovakvoj odluci. Naša procena je da će verovatno biti manje gostiju u početku, ali kako smo videli na primeru Francuske, verujemo da će se dobar deo populacije mladih vakcinisati kako bi mogli da nastavimo koliko toliko normalno da živimo i tu vidimo ovaj potez Vlade Srbije kao dobar i jedini mogući, jer kovid očigledno neće nestati – istakao je Relić.