Sve vesti Svet

MEDIJI O OVOME ĆUTE ALI ITALIJANI SU SINOĆ IZAŠLI NA ULICE U ŽELJI DA SPREČE SPROVOĐENJE VAKCINALNE DISKRIMINACIJE U TOJ ZEMLJI! (VIDEO)

Nakon što je italijanska počela da prati druge zemlje evropske unije u objavljivanju obaveznih pasoša koji sadrže informacije o vakcinaciji, Italijani su izašli na ulice protestujući protiv tih mera.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Nakon što su Francuska i Velika Britanija objavile da će za ulazak na pojedina javna mesta biti potreban dokaz o vakcinaciji, Italija se odlučila da prati ,,partnere” u zločinu.

Od 6. avgusta italijanske vlati naložiće svojim građanima da se upišu u program ,,zelenog sertifikata” koji će braniti pristup nevakcinisanim građanima ili onima koji ne mogu da dokažu da su negativni na COVID do mesta poput zatvorenih barova i restorana ili odlazak u muzeje, teretane, bazene, izveštava Axios.

Izrevolitari Italijani u Torinu prvi su reagovali sinoćnim izlaskom na ulice. 

Okupljeni su skandirali: ,,Nema diktature”, ,,Sloboda” u toku demonstracija.

Nove mere vlast opravdava skokom infekcija uzrokovanim Delta varijanom, iako je u petak prijavljeno 5.057 novih infekcija koronavirusom, oko 10 puta niže od vrhuncka infekcije kojeg je ta zemlje doživela još u novembru.

Ako su protesti u Italiji slični a jesu onima u Francuskoj, očekujte da će oni postati sve intezivniji kako vreme bude odmicalo .

Iako su tamošnji mediji naterali prisluškivanog Makrona da povuče pojedine odluke vezane za ograničene kretanja nevakcinisanoj populaciji popis zabrane je i dalje dugačak i uključuje čak javni prevoz.

Pored ovih protesta u Italiji i Francuskoj u Subotu se u Londonu očekuje veliki protest protiv suludih i diskriminatornih korona mera.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”