Sve vesti Svet

MEDIJI O OVOME VEŠTO ĆUTE: ŠTA SE DESILO U JAPANU NAKON ŠTO JE PREDSEDNIK MEDICINARA PREPORUČIO IVERMEKTIN PROTIV COVID-a

Prosta istina je da je predsednik Tokijskog medicinskog udruženja 5. avgusta u intervjuu Jomiuri šimbunu preporučio lekarima upotrebu ivermektina. Danas u Japanu kovid skoro da ne postoji, istakao je Tarner

Švedske zdravstvene vlasti obustavile su upotrebu Modernine vakcine mlađima od 30 godina usljed izvještaja o retkim pratećim dejstvima poput miokarditisa.

Norveška je takođe preporučila da se mlađima od 18 godina ne daje Modernina vakcina.

Evropska agencija za lekove (EMA) saopštila je da preliminarni podaci iz skandinavskih zemalja potvrđuju osnovanost njenog upozorenja o mogućoj vezi vakcina Moderne i Fajzera sa vrlo retkim slučajevima bolova u grudima i upale srčanog mišića poslije vakcinacije.

Ali daleko najveća superzvezda među stranim državama u pogledu kovida je Japan – počeli su koristiti ivermektin i za mesec dana zbrisali kovid!

Kratak pregled toka događaja:

Predsednik Tokijskog medicinskog udruženja preporučuje lekarima upotrebu ivermektina;
Japan povlači 1,6 miliona vakcina proizvođača Moderna zbog „stranih materijala u ampulama“;
Japan suspenduje još milion Moderninih vakcina pošto su u pojedinim gradovima u vakcinama uočene nepoznate materije;
Zbunjenost na Zapadu usled brzog uspjeha Japana u pogledu virusa.

Napomena Hala Tarnera:

Skrenuta mi je pažnja da internet stranica koja sebe zove LeadStories.com tvrdi da ovaj članak nije tačan jer oni nisu mogli naći podatke o tome ni na jednoj od internet stranica japanske vlade. Nesposobnost „faktčekera“ da nešto nađu ne znači da je članak netačan. Prosta istina je da je predsednik Tokijskog medicinskog udruženja 5. avgusta u intervjuu Jomiuri Šimbunu preporučio lekarima upotrebu ivermektina. Danas u Japanu kovid skoro da ne postoji. Ostajemo pri svom tekstu.

NultaTačka/SrbinInfo