Sve vesti Svet

MEDIJI OVO SKRIVAJU! Isplivao video ukrajinskih nacionalista koji borave u školama i koriste ljude kao živi štit (VIDEO)

MEDIJI OVO SKRIVAJU! Isplivao video ukrajinskih nacionalista koji borave u školama i koriste ljude kao živi štit (VIDEO)

Zapadni ali i domaći mediji na dnevnom nivou “izbace” oko 30 članaka kroz koje direktno optužuju vojsku Ruske Federacije za ratne zločine jer gađaju bolnice, škole i pozorišta bez obzira što svi dokazi govore da je veliki deo tih eksplozija izazvan od strane bataljona Azov koji sam diže u vazduh ove objekte u želji da se proširi antiruska propaganda.

Od početka vojne operacije u Ukrajini, Ruska vojska susreće se sa teškim zadatkom kojeg zadaju ukrajinske snage koje koriste civilne objekte i civile kao živi štit, u želji da se poveća broj civilnih žrtava za koje će biti okrivljena Rusija.

Artiljerija parkirana između blokova zgrada, snajperi u bolnicama i na soliterima, sve ovo je deo taktike ukrajinskih snaga koje ne koriste ni jedan kodeks ratovanja.

Do sada su isplivale fotografije i video snimci koji pokazuju ukronaciste koji koriste civilne objekte kao “štekove” no video zapis koji je sinoć objavljen na Telegramu pokazuje bataljon koji se skriva u jednoj od škola u Ukrajini gde se vidi čak i da se spremaju na počinak.

Da li mislite da će CNN, Blic, Pink, FOX da objavi klasičan dokaz da Ukrajinci koriste škole kao mesta sa skrivanje i dejstvovanje te time dovode u opasnost živote najmlađih? Naravno da neće.

NultaTačka