Sve vesti Svet

MEDIJSKA HAJKA NA DŽO ROGANA SE NASTAVLJA! CBS NEWS GOVORI GLEDAOCIMA DA ON UBIJA LJUDE(VIDEO)

MEDIJSKA HAJKA NA DŽO ROGANA SE NASTAVLJA! CBS NEWS GOVORI GLEDAOCIMA DA ON UBIJA LJUDE
Pisao Elena Vuk

CBS News se bavi stalnim napadima na  Rogana, sugerišući svojim gledaocima da najpoznatiji podcasta voditelj ubija ljude širenjem dezinformacija o COVID-u.

Tvrdeći da se zalažu za slobodu govora, govornici na CBS Mornings-u proglasili su Roganovu emisiju “opasnom”.

“Imate pravo na Prvi amandman da kažete šta želite. Nemate pravo na Prvi amandman da se pojavljujete na platformi koja je velika kao Spotify, to je problem”, rekao je jedan od voditelja.

Nakon što je prikazao grafikon koji pokazuje stope nevakcinisanih i hospitalizacija (cifre koje su grubo iskrivljene nedostatkom razlike između osoba primljenih SA i ZBOG COVID-a), grupa se složila da je virus „pitanje života i smrti“, pozivajući se da Rogana treba ućutkati.

Jedan od njih je tvrdio da ne možete jednostavno “isključiti” Roganovu emisiju jer previše ljudi to neće učiniti, oni će nastaviti da slušaju, sugerišući da je jedini način delovanja potpuno učutkati Rogana.

CBS i ostali mediji (koje u mnogim slučajevima sponzoriše sama kompanija Pfizer) ispumpaju potpuno isti narativ u vezi sa Roganom, dok izjavljuju da je njihovih nekoliko hiljada gledalaca “prosvećenije” od miliona koje Rogan redovno privlači, koji svojim podkastom obara rejting čak i najpopularnijim TV vestima.

Nulta Tačka/ZeroHedge