Sve vesti Svet

MEJNSTRIM MEDIJI KAŽU DA SU MASOVNA PADANJA SPORTISTA NA SRED TERENA “SLUČAJNOST” (VIDEO)

Dok sportisti iz dana u dan padaju na terenu kao pokošeni, usled srčanih smetnji, mediji prenose da se radi o spletu slučajnih okolnosti.

Da, stvarno. Dobro ste pročitali. Mediji smatraju da je sve veći broj fudbalera koji pate od srčanih tegoba, samo puka slučajnost.

Tokom poslednjih nedelja i meseci, veliki broj fudbalskih zvezda, kao i drugih sportista, misteriozno su patili od neposredne pojave ozbiljnih srčanih problema.

Ovo je navelo nemački list Berliner cajtung da objavi izveštaj u kojem traži odgovor zašto je „neuobičajeno veliki broj profesionalnih i amaterskih fudbalera nedavno kolabirao“.

Prošle nedelje, na listu su dodata još dva primera kada je Džon Flek iz Šefild Junajteda pao, a krilo Šerifa iz Tiraspola Adama Traore pao je pred kraj utakmice Lige šampiona protiv Real Madrida.

Prema izveštaju dr Jafe Šir-Raza, došlo je do „petostrukog povećanja iznenadnih srčanih smrti igrača FIFA u 2021. godini“.

Međutim, prema istrazi Daily Mail-a, „„To je zastrašujuće, ali to je SLUČAJNOST“ i nema potrebe za „panikom“.

U izveštaju se tvrdi da je “Norma velikih srčanih problema i kolapsa među profesionalnim fudbalerima poslednjih nedelja verovatno bila slučajnost, a ne pokazatelj da se igrači bore da se izbore sa igrom visokog intenziteta, prema vodećim kardiolozima.”

Pa, to je onda rešeno. Slučaj zatvoren.

U celom izveštaju se nigde ne spominje mogućnost da negativne reakcije na vakcinu mogu imati veze sa onim što se dešava, uprkos tome što se priznaje da je miokarditis nuspojava vakcine u „retkim“ slučajevima.

Međutim, kako primećuje Chris Menahan, odeljak za komentare je pun ljudi koji daju upravo taj predlog.

Da li je čudno zašto većina veb lokacija u potpunosti ukida odeljke za komentare?

Ranije smo već istakli da se jedan bivši profesionalac usudio da poveže ove događaje sa vakcinama tokom radio prenosa uživo, bio je odmah cenzurisan u realnom vremenu.

OSTANITE U TOKU, IZBEGNITE CENZURU I PRAĆENJA! PRIDRUŽITE SE NAJPOPULARNIJEM TELEGRAM KANALU U REGIONU! ČEKAMO VAS, VAŠA NULTA TAČKA!