Srbija Sve vesti

MESEC DANA OD UVOĐENJA KOVID PROPUSNICA U SRBIJI! TIRANIJA NIJE USPELA U CILJU DA VAKCINIŠE NAROD! SAMO 1,4% STANOVNIŠTVA PRISTALO NA UCENU

Danas je tačno mesec dana od kad su u Srbiji uvedene drakonske i protivustavne mere koje podrazumevaju totalnu diskriminaciju građana na osnovu vakcinalnog statusa ili testiranja koje građani moraju da plaćaju sami ukoliko žele da borave u ugostiteljskim objektima nakon 20h.

Mesec dana, mejnstrim mediji zajedno sa svojim finansijerima, ostalim predstavnicima takozvane opozicije i “stručnjacima” sa nepostojećim diplomama hvale ove mere navodeći da su doprinele skoku broja vakcinisanih građana u našoj zemlji.

Pored toga, “stručnjaci” iz dana u dan zagovaraju uvođenje kovid propusnica na 24h po ugledu na fašističke zemlje Evropske Unije, plašeći i dalje ucenjivajući narod da prihvati vakcinu.

Narod nije prihvatio ucenu i zastrašivanje

Bez obzira na silinu ucena, diskriminaciju, namerno gašenje ugostiteljskih objekata, širenje dezinformacija, strah i uvreda ali i pretnji, od uvođenja tih kovid ausvajsa u Srbiji vakcinisalo se svega 1,4% stanovništva, tačnije na dan 23. Oktobar u Srbiji je ukupno bilo vakcinisano 43,2% stanovništva dok je sa današnjim danom vakcinisano svega 44,6% što govori o tome da naši građani ne pristaju na ucene.

23. Oktobar 2021.

20. Novembar 2021.

Namerno izbegavamo pisanje o buster dozi jer ne želimo više da blamiramo “stručnjake” i državu ali pošto moramo hajde i taj broj da uzmemo u obzir i da dodamo da je treću dozu vakcine primilo samo 19,5% stanovništva.

Šta će tek biti kada dođe “bu bu, bububuster”, četvrta doza? Koliko je onih koji je neće primiti kada nisu pristali ni na treću.

NAJNOVIJE INFORMACIJE, NA KLIK OD VAS! PRATITE ZVANIČNI TELEGRAM KANAL REDAKCIJE NULTA TAČKA