Sve vesti Svet

Mladić (16) “iznenada” preminuo od srčanog udara! Familija skrhana i u neverici

Mladić (16) "iznenada" preminuo od srčanog udara! Familija skrhana i u neverici

Hoćemo da prestanemo sa izveštavanjima o “iznenadnim” smrtnim slučajevima širom sveta koje su nastale neposredno nakon vakcinacije protiv COVID-a 19? Ne. Nikada. Setite se samo “dirljivih” i panično histeričnih članaka u mejnstrim medijima onih obolelih ili jedva preživelih od korone. To može u svakom trenutku da se vrati u mejnstrim, do tada mi ćemo nastaviti da rasturamo agendu zbog koje smo tri godine pod danonoćnim pritiskom koji direktno ugrožava naše zdravlje- redakcija NT.

Kako prenose mediji iz SAD- Mladić je “iznenada” preminuo u subotu, 6. avgusta 2022. nakon što je dobio srčani udar dok je igrao frizbi sa članovima porodice.

Oven Koti, potpuno zdravi 16-godišnji učenik srednje škole Metakton u okrugu Montgomeri, Pensilvanija, iznenada je preminuo ranije ovog meseca dok je igrao frizbi sa svojim ocem i ujakom.

Mediji po običaju za sada skrivaju informaciju o vakcinalnom statusu mladića.

„Šestog avgusta 2022. Oven je igrao frizbi sa svojim ocem i ujakom kada je pao na zemlju“, stajalo je u jednoj kampanji prikupljanja sredstava . „Pokušaj oživljavanja je primenjen odmah, ali uprkos svim naporima, on nije mogao biti reanimiran.

„Iza sebe je ostavio roditelje, Adama i Tamalu Koti, i svoju stariju sestru Felisiti, kao i širu porodicu i prijatelje. Njegova iznenadna i neočekivana smrt ostavila je ogromnu rupu u našim srcima. Naš cilj je da se njegova misija programiranja i usluge nastavi kroz ovu stipendiju“, navodi se u kampanji GoFundMe koja je osnovana kao fond za stipendije u znak sećanja na Ovena Kotija.

Felisiti Koti, Ovenova sestra, napisala je dirljivu počast svom bratu na svom nalogu na društvenim mrežama .

„Ne shvatate koliko je život zapravo krhak dok ne nestane. Osećam se kao da se borim da se probudim iz noćne more. Nisi tako često bio glasno dete, ali život je jednostavno prigušen bez tebe. Žao mi je zbog svih slučajeva kada sam te stresao ili uznemiravao kada bi se desile glupe sitnice. Ne želim da zamišljam svet bez tebe.

Bio si tako pametan i imao si neverovatnu budućnost pred sobom. Zaslužio si dug život. Ne znam kako ću ići kroz život a da me ne zasmeješ. Bio si najsmešniji, najslađi, brižni čovek koga sam ikada poznavao. Sve što želim je više video igara sa tobom, da dizajniram umetnost za igre koje kreiraš, više ukletog golfa na plaži, više rođendana, da vidim kako ideš na koji god koledž izabereš, da vidim kako više rasteš, da bacam više lopti na plaži, da ponovo vidim tvoj osmeh, da te zagrlim i još jednom kažem „volim te“.

Gde god da ste trenutno, nadam se da ste najsrećniji što ćete ikada biti. Toliko te volim Ovene. Bio si tako dobra osoba i voleo bih da je još toliko njih moglo da dobije šansu da im ti ulepša svet. Ne mogu to dovoljno reći, toliko te volim, brate.”

„Naš sin je bio brižan, drag mladić koji je voleo da bude blesav. Bio je strastveni programer, u slobodno vreme je kodirao igrice i imao je cilj da ode na koledž i postane dizajner video igrica“, navodi se u umrlici.

Od nedavno, postoji alarmantno visoka stopa neočekivanih smrti među decom i mladima. Ostaje da razmislimo o osnovnom uzroku ovog fenomena. Šta vi mislite, kako nastaje “iznenadna” smrt?

NultaTačka/TheGatewayPundit