Sve vesti Svet

Moskva se oglasila o teorijama zavere o PUTINU i njegovom zdravlju! Do sada su mu MEDIJI “konstatovali” nekoliko bolesti

Moskva se oglasila o teorijama zavere o PUTINU i njegovom zdravlju! Do sada su mu MEDIJI "konstatovali" nekoliko bolesti

Visoki zvaničnik Kremlja osporio je u ponedeljak teorije zavere koje pokreću zapdani ali i domaći mediji da se zdravlje ruskog predsednika Vladimira Putina progresivno pogoršava usred glasina da bi čak mogao imati rak.

Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov odgovorio je na te tvrdnje, rekavši da se Putin „svakodnevno pojavljuje u javnosti“.

“Možete ga videti na TV ekranima, čitati i slušati njegove govore. Mislim da zdrava osoba ne može posumnjati na bilo kakve znakove bolesti ili tegobe kod ovog čoveka ”, dodao je. “Ostaviću to na savesti onih koji šire takve glasine uprkos svakodnevnim prilikama da svi vide kako on i drugi izgledaju.”

Lavrov, koji je razgovarao za francusku TV stanicu , nije se osvrnuo na tvrdnje da Putin boluje od nepoznatog oblika raka.

Christopher Steele, bivši britanski špijun i autor zloglasnog i diskreditovanog “Steele dosijea”, rekao je za Sky News ranije ovog meseca da veruje da je Putin “ozbiljno bolestan” i tvrdi da je to uticalo na invaziju na Ukrajinu 24. februara .

Sudbina CELOG SVETA je na samo par meseci OD NAS- “ELITE” se ovoga plaše

Značajno je da su organizacije angažovale Steelea u ime kampanje Hilari Klinton 2016. da sprovede istraživanje opozicije protiv tadašnjeg kandidata Donalda Trumpa, kreirajući dosije u kojem se Tramp optužuje da je povezan s Moskvom. Većinu tvrdnji u Steeleovim beleškama razotkrili su američki obaveštajni zvaničnici, iako su te optužbe na kraju došle do korporativnih američkih novinskih kuća kao što su MSNBC i New York Times.

U izvještaju izdanja pod nazivom New Lines Magzine tvrdi se da je dobio audio snimak od neimenovanog ruskog oligarha, koji je tvrdio da je Putin “veoma bolestan od raka krvi”.

A u martu je Moskva demantovala i druge glasine – koje su uglavnom zasnovane na nepotvrđenim i neimenovanim izvorima – o Putinovom zdravlju. Tada je portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao da je ruski lider rekao da je u dobrom stanju.

Međutim, bivši zvaničnik KGB-a, Boris Karpichkov, rekao je za tabloid The Sun da sumnja da Putin, 69, ima nekoliko bolesti, uključujući Parkinsonovu bolest i demenciju. Karpičkov nije pružio nikakve dokaze publikaciji, koja, uz Daily Mail i Mirror, često objavljuje spekulativne izveštaje o Putinovom zdravlju i članovima porodice.

Bil Gejts za novu pandemiju koju najavljuje u sledećih 20 godina tvrdi da će nastati zbog KLIMATSKIH PROMENA

Ovog meseca, Jeffrey Edmonds, bivši direktor za Rusiju u Veću za nacionalnu bezbednost i bivši vojni analitičar CIA-e, rekao je za Business Insider da “ne vidi ništa zaista verodostojno” u pogledu tvrdnji o navodnom lošem zdravstvenom stanju ruskog predsednika.

Zbog kako tvrdi neuspeha Rusije da zauzme određene delove Ukrajine, Edmonds je rekao da su on i drugi analitičari videli “definitivnu promenu” u Putinovom javnom ponašanju.

NultaTačka/ZeroHedge