Sve vesti Svet

MUKA GA NATERALA! OTAC U BEKSTVU SA SEDMOGODIŠNJOM ĆERKOM OD MAJKE KOJA HOĆE DA JE VAKCINIŠE

MUKA GA NATERALA! OTAC U BEKSTVU SA SEDMOGODIŠNJOM ĆERKOM OD MAJKE KOJA HOĆE DA JE VAKCINIŠE
Pisao Elena Vuk

Otac sedmogodišnje devojčice, oteo dete majci kako bi nju sprečio da dozvoli vakcinaciju protiv covid-a njihovom zajedničkom detetu. Majka devojčice iz Regina, Saskatchevan, Kanada, traži pomoć policije nakon što je njen bivši muž navodno otišao sa njihovom sedmogodišnjom ćerkom.

Mariekar Džekson je želela da vakciniše svoju kćerku, ali otac deteta, Majkl Džekson, nije želeo.

Sredinom novembra, kada je devojčica trebalo da poseti svoju majku, otac se nije pojavio i umesto toga se pojavio u emisiji pod nazivom Uživo sa Laurom Lin da objasni svoju situaciju.

„Čak i ako postoji šansa jedna prema milion da bi vaša ćerka mogla, čak, ne ni da umre , ali postoji šansa jedna prema milion da ne bi mogla da ima bebu, zar to ne bi bilo dovoljno?“ rekao je otac.

„Želim da svi vide da je Sara zdrava i srećna“, nastavio je tata, rekavši da je pobegao jer „dolaze po našu decu“.

Voditeljka emisije Laura-Linn Tiler Thompson, bivša iz “The 700 Club Canada“, podržala je očevu odluku da zaštiti devojčicu od vakcine.

Mlada devojčica je rekla domaćinu da vakcina „može da promeni tvoj DNK“, dodajući: „Ne verujem da Bog to želi. I može te razboleti i ubiti.”

Majka devočice rekla je za CBC News ove nedelje: „Ona ima samo sedam godina. Ona mora biti kod kuće. Samo ježelim da dođe kući.”

Prema majci, ona nije imala kontakt sa svojom ćerkom od telefonskog poziva 21. novembra.

Sudije u Saskačevanu su navodno izdale dva sudska naloga u kojima zahtevaju da devojčica bude vraćena majci, ali policija u Ređini kaže da kopija sudskih dokumenata koju je dostavio CBC ne „pruža verifikaciju koja bi nam bila potrebna“ da bi zaslužila istragu njihovog odeljenja.

Majka devojčice je poslala poruku svojoj ćerki, rekavši: „Mama nikada neće prestati da te traži. Mama te toliko voli. Svaki dan se molim da jednog dana budeš kod kuće. Mnogo te volim. Mama stoji snažno i jednog dana ćemo biti zajedno.”

Problem sa vakcinom će nastaviti da razbija porodice i prijatelje širom sveta dok se planirana pandemija Covid-a koristi da podeli i osvoji ljude.

Nulta Tačka/InfoWars