Sve vesti Svet

Muka je to! Prva dama UKRAJINE pozirala za čuveni modni magazin- Dok drugi ginu i gladuju Elena i Vladimir se fotkaju

Muka je to! Prva dama UKRAJINE pozirala za čuveni modni magazin- Dok drugi ginu i gladuju Elena i Vladimir se fotkaju

Nakon korona histerije i celog čovečanstva koje je bilo žrtva medijske propagande svima su postale jasne “uloge medija” kao i njihova odgovornost od koje se ti isti mediji peru.

Mediji i njihovi finansijeri nakon trogodišnjeg treninga sa korona terora prešli su na teror medijske propagande pod svetlom sukoba u Ukrajini i evo, već pola godine ne odustaju a spremni su da odu tolikod daleko da svakog drugog dana izmisle novu bolest kod Vladimira Putina pa čak i kod njegovog navodnog dvojnika kojeg su takođe izmislili i koji je takođe bolestan.

Sa druge strane kada je reč o predstavljanju žrtvi, u ovom slučaju kako ti mediji propagiraju ukrajinaca i tu su mejnstrim mediji zaslužili oskara ali najnoviji izliv propagande je više nego smešan ali isto tako i tragičan, ne zbog žrtava već zbog bahatosti.

Naime, čuveni svetski modni magazin Vogue izbacio je seriju fotografija i intervju sa prvom damom Ukrajine Elenu Zelenski u pokušaju da predstavi “muku” kroz koju prolaze jedni od najbogatijih i najkorumpiranijih ljudi u Ukrajini.

Elenu Zelensku je u glavnom gradu Ukrajine i oko nje snimila poznata američka fotografkinja Eni Lajbovic.

Članak pod naslovom “Portret Hrabrosti” je više nego komičan ali fotografije na kojima je Elena trebala da se predstavi kao hrabra Ukrajinka prevazilaze sve nivoe tragikomedije.

Image may contain Human Person Clothing Apparel and Sitting

Image may contain Banister Handrail Human Person Lighting Clothing Shoe Footwear Apparel and Interior Design

STANDING STRONG Zelenska at Antonov Airport in Hostomel with a group of female Ukrainian soldiers.

Recite, koji su ovo gasovi!

NultaTačka/Vogue