Sve vesti Svet

Na predstojećem Svetskom Ekonomskom Forumu u Davosu pored globalista i “elite” dolaze i ŠAMANI

Na predstojećem Svetskom Ekonomskom Forumu u Davosu pored globalista i "elite" dolaze i ŠAMANI

Poslovni i politički lideri u prevodu “elitisti, globalisti, tehnokrate i po koji Vučić” koji se sastaju na ovomesečnom skupu Svetskog ekonomskog foruma u Davosu istražiće mogućnosti za lični i poslovni rast u vezi sa psihodeličnim lekovima, objavio je Bloomberg. Kako dalje prenosi elitistički magazin ovo je znak sve većeg interesovanja za još uvek ilegalne supstance među arhitektama ‘Velikog reseta’.

Kada svetski lideri i njihove kolege iz poslovnog i neprofitnog sektora stignu u Davos, Švajcarska, sledećeg vikenda, dnevni red je tipičan za godišnje sastanke Svetskog ekonomskog foruma. Posetioci će razgovarati o zajedničkom interesu za eliminaciju fosilnih goriva , preoblikovanje svetske ekonomije i erodiranje granica između nacija.- piše dalje Bloomberg.

Međutim, takođe će dobiti priliku da svrate u ‘Kuću psihodelika’ duž šetališta u Davosu i “raspitaju se kako bi mogli koristiti psihodelike”, kaže Marik Hazan, direktor Tabula Rasa Ventures, startup inkubatora za psihodelike te kompanije, rekao je Bloomberg .

‘Kuća psihodelika’ će biti domaćin debata i diskusija o etičkoj upotrebi psihodeličnih droga, njihovim potencijalnim zdravstvenim prednostima i mogućnostima za profit. Shodno tome, Maya Health, platforma za podatke, i Irwin Naturals, kompanija za vitamine i suplemente, sponzorišu događaj.

PO PRAVOSLAVNOM PROROČANSTVU, IZ RUSIJE DOLAZI SPASENJE! NOVI INTERVJU IZ BUNKERA

Kao vežba za sticanje profita, događaj nije na zvaničnom dnevnom redu SEF-a. Međutim, jedna samozvana “šamanka” koja planira da prisustvuje rekla je za Bloomberg da smatra da je “važno edukovati političare o tome šta zapravo leči” i da se nada da će tim događajem još više uvući psihodelične droge u mainstream.

Ipak, politički lideri neće dobiti priliku da popuše DMT ili se žderu pečurke ludare. Uprkos tome što nudi ” impresivna iskustva” poput meditacije, rada na disanju i ekstatičnog plesa, portaprol matične kompanije Tabula Rasa rekla je za Bloomberg da “neće biti apsolutno nikakvih droga na licu mesta”.

Psihodelični lekovi su industrija u nastajanju, ali problematična. Dok su studije za studijom nagoveštavale njihov potencijal za lečenje depresije , PTSP -a i drugih poremećaja raspoloženja , većina ovih lekova i dalje je ilegalna u celom svijetu. Pošto je zakon blokirao poslovanje, Advisorshares Psychedelics ETF – fond sa Wall Streeta podržan od investicionog džinova koji vode globalizaciju BlackRock Capitala koji ulaže u farmaceutske kompanije koje istražuju ove lekove – izgubio je više od polovine svoje vrednosti ove godine.

Svetski ekonomski forum postao je popularno ime tokom histerije koronavirusa, jer je nastojao da okupi svetske “lidere” kako bi koordinirali svoj odgovor na Covid-19. Takođe je izazvao kontroverze zbog nekih od svojih političkih predloga – koje je izneo predsedavajući Klaus Švab u svojoj knjizi ‘Covid-19: Veliko reset’, koji uključuju digitalizaciju globalnog monetarnog sistema, “hitnu” tranziciju od tradicionalnih izvora energije, prelazak na ekonomiju trajnog iznajmljivanja i uvođenje digitalnog ID -a širom sveta – u prevodu jedna Svetska vlada.

NultaTačka