Sve vesti Svet

NAJNOVIJA VEST! KONTAMINIRANE VAKCINE PROIZVOĐAČA PFIZER PRIJAVLJENE U NEKOLIKO GRADOVA JAPANA

FAJZER DO JESENI PLANIRA DA SE NJIHOVA VAKCINA KORISTI ZA DECU OD 5 DO 11 GODINA! Uveliko ipituju svoje cepivo i na deci od 6 meseci.
Pisao Elena Vuk

Nekoliko gradova u Japanu prijavilo je “plutajuće čestice bele boje” u bočicama Pfizer-ove vakcine protiv Covid-19, navodi Bloomberg.

Bočice su dolazile iz kontigenta FF5357, gde je grad Kamakura u okrugu Kanagawa prvi put primetio bele zagađivače/čestice. U utorak su još dva grada, susedni Sagamihara i Sakai City u okrugu Osaka prijavili kontaminirane bočice, međutim nije bilo izveštaja o nuspojavama. U Sagamihari su bele čestice prijavljene na tri različita mesta namenjena vakcinaciji ljudi 11., 12. i 14. septembra.

Gradovi su za Bloomberg rekli da će od Pfizer-a zatražiti analizu.

JAPANCI U VAKCINAMA PRONAŠLI CRNU SUPSTANCU! NA OKINAVI POTPUNO OBUSTAVLJENA VAKCINACIJA ,,MODERNOM” SAMO NEKOLIKO DANA NAKON OBUSTAVLJANJA NABAVKE

Prošlog meseca Moderna se našla pod sumnjom nakon što su crni zagađivači pronađeni u više bočica njihove vakcine protiv Covid-19 u Japanu, zbog čega je japansko Ministarstvo zdravlja povuklo 1,6 miliona doza vakcine tog proizvođača.

Prema NHK-u, “crne čestice” pronađene su u špricu i bočici, dok su ružičaste čestice uočene u drugom špricu.

Nulta Tačka/ZeroHedge