Sve vesti Svet

NAJNOVIJI DOKUMENTI FEDERALNOG BIROA U KOME JE BIO DŽEFRI EPŠTAJN OTKRIVAJU DA JE BIO PSIHIČKI STABILAN, PRE NEGO ŠTO JE NAVODNO POČINIO SAMOUBISTVO

Pisao Elena Vuk

Nedavno objavljeni zapisi Federalnog biroa za zatvore (BOP-Federal Bureau of Prisons) do kojih je došao New York Times otkrivaju kako je trgovac decom Džefri Epštajn više puta poricao da je počinio samoubistvo i smatran je „kooperativnim“, „orijentisanim na budućnost“, „usmerenim na ciljeve“ i “psihološki stabilan” od strane medicinskog osoblja u danima koji su prethodili njegovoj smrti, navodno samoubistvo.

Prema ovim dokumentima, kojih je preko 2.000, BOP koji uključuju opsežne i detaljne zapise o psihološkim pregledima, Epštajn je “uporno” govorio zatvorskim psiholozima da “nema interesa da se ubije”, čak je dodao da to ionako sebi “ne bi učinio” jer je “kukavica” koja se boji bola.

Epštajn je čak rekao jednom psihologu da ima “puno toga da uradi za (svoj) pravni slučaj” i da je “zabavno biti živ”, dodajući da bi “bilo ludo” oduzeti sebi život jer “ima divan život”.

IRONIČNO ZAR NE?!POTPUNO VAKCINISANI KANADSKI PEVAČ BRAJAN ADAMS POZITIVAN NA COVID PO DRUGI PUT U MESEC DANA

Deo iz BOP dokumenata:

“Gospodin Epštajn je izjavio: „Nemam interesa da se ubijem.“ Objasnio je, iako njegova situacija „nije savršena“ zbog toga što je u zatvoru, napomenuo je da ima „puno toga da uradi za (svoj) pravni slučaj.“ Opisao je da ima ‘ divan život”, da uključi interakcije sa “zanimljivim ljudima i projektima”.

Rekao je da bi “bilo ludo” oduzeti sam sebi život. Nastavio je: “Ne bih to sebi učinio.”

Nekoliko “procena rizika od samoubistva” koje su uključene u zbirku dokumenata jasno govori da je Epštajn “izričito negira nedavne i trenutne samoubilačke ideje, planiranje i nameru” iznova i iznova. Zapravo, u jednoj recenziji je navedeno da je Epštajn “bio orijentisan na budućnost” i da se raduje njegovom predstojećem saslušanju jer je verovao da će biti pušten uz kauciju.

Prema The Daily Mail-u:

„On (Epštajn) je navodno takođe tražio da razgovara sa svojim advokatom, opere zube i istušira se, a psiholog je primetio da je Epštajn bio pristojan, pa čak i da je imao smisao za humor.

Psiholog je napisao: “Bio je orijentisan na budućnost” i napomenuo da je negirao da je ikada ikoga seksualno zlostavljao i verovao da će biti pušten nakon ponovljenog saslušanja o mogućoj kauciji.

Iako je više puta poricao samoubistvo, Epštajn je rekao zvaničnicima da se plaši za svoju sigurnost dok je bio smešten u Specijalnoj stambenoj jedinici (SHU) zatvora, tražeći da bude premešten u sigurniju jedinicu poput psihološkog posmatranja ili opšte populacije jer je bilo nekoliko MS-13 članovi bande u njegovoj specijalnoj jedinici.

U poslednjim danima koji su prethodili njegovoj smrti, Epštajn je navodno većinu svog vremena provodio u salama za sastanke sa svojim advokatima i sastajao se sa psiholozima kako bi razgovarali o mentalnom zdravlju.

OBJAVLJUJEMO ZABRANJENU LISTU MOGUĆIH SAUČESNIKA PEDOFILA I MAKROA DŽEFRIJA EPŠTAJNA I NJEGOVE PARTNERKE U ZLOČINU GHISLANE MAKSVEL! OD BIJONSE PREKO KANJE VESTA DO DIZNIJA!

Iz BOP dokumenata:

“Gospodin. Epštajn je izrazio osećaj sigurnosti jer je bio smešten na Psihološkoj opservaciji, a ne u SHU. Pitao je da li može ostati u ovom statusu nekoliko dana, a savetovano mu je da će se njegova situacija ponovno procenjivati na dnevnoj bazi.

Izrazio je želju da bude smešten u opštoj populaciji, a ne u SHU i upitao je da li postoji ‘sigurnija’ jedinica za njega u odnosu na onu u kojoj je prvobitno bio smešten. G. Epštajn je tvrdio da je u početnoj jedinici bilo mnogo članova bande MS-13.”

Dokumenti su upravo otkriveni samo nekoliko dana pre nego što bi Epštajnova navodna partnerka u zločinu i ljubavi Džizlejn Maksvel trebala da izađe na suđenje za njenu ulogu u njegovim izopačenim zločinima.

Ne postoje slučajnosti!

Nulta Tačka/TheGatewayPundit