Sve vesti Svet

NAJNOVIJI PODACI U VELIKOJ BRITANIJI POKAZUJU DA JE STOPA ZARAŽENOSTI OD KOVIDA VEĆA KOD VAKCINISANIH

NAJNOVIJI PODACI U VELIKOJ BRITANIJI POKAZUJU DA JE STOPA ZARAŽENOSTI OD KOVIDA VEĆA KOD VAKCINISANIH

Najnoviji zvanični zdravstveni podaci britanske vlade otkrili su da su trostruko vakcinisane osobe ponovo činile većinu svih hospitalizacija Covid-om između 20. decembra i 16. januara, a dvostruko vakcinisane, ranije poznate kao potpuno vakcinisane, takođe ne zaostaju.

Nije iznenađujuće, čak i sa visoko infektivnom varijantom Omikrona koja je slična običnoj prehladi koja je dominantna vrsta, nevakcinisani su zadržali stabilnu stopu infekcije.

Ali sa druge strane, ne samo da dvostruko i trostruko bockani čine većinu slučajeva u celini, već bustovani zapravo šire virus značajno većom STOPOM na 100.000 nego nevakcinisani, i to u skoro svim starosnim grupama.

Kao što je ilustrovano u donjem grafikonu, jedine starosne grupe koje nisu doživele značajno veću stopu infekcije prilikom trostruke vakcine su bile one mlađe od 18 godina ili između 18-29 godina, za koje je najmanja verovatnoća da će svi dobiti bocku, a kamoli njihov buster.

Narandžasta = stopa infekcije Covid-om bez vakcine na 100.000; Plava = trostruka stopa vakcinacije /pojačana stopa od Covid infekcije na 100.000

Počevši od 30 godina, slučajevi među bustovanim počinju da rastu više od nevakcinisanih, sa stopom od čak 3.996/100.000 u starosnoj grupi 50-59, što je za neverovatnih 89% više u poređenju sa nevakcinisanim u ovoj starosnoj grupi, koji imaju stopu od 2.133/100.000.

Drugim rečima, bustovani i potpuno vakcinisani su bili oni koji su pretežno širili ovaj virus, što u suštini dokazuje da su vakcinalni pasoši i slične obaveze koje okružuju vakcinu efektivno besmisleni.

U stvari, podaci su takođe pokazali da, baš kao i poslednji krug podataka o javnom zdravlju, potpuno vakcinisani i dalje čine 3 od svake 4 Omicron hospitalizacije, što je u skladu sa ukupnim stopama vakcinacije u Velikoj Britaniji.

Ali, od trostruko vakcinisanih povećana količina za najveći deo i oni takođe šire virus sve većom brzinom.

La pandemija vakcinisanih. Još jednom, odobreni narativ je ono što bi uvaženi dr Džordan Piterson označio kao „antiistinu“, koju, kako on opisuje, kao savršeno preslikanu inverziju istine, ili drugim rečima savršenu laž.

Da li bi ovi podaci mogli biti deo onoga na šta je neimenovana doktorka NHS-a upozorila svoje pacijente kada im je rekla da više ne uzimaju vakcine jer će uskoro biti povučene iz prometa?

Imajte na umu, ovo su stope zaraze prikupljene u poslednje 4 nedelje, a ne samo ukupan broj novih slučajeva Covid-a.

Takođe je vredno istaći da ovi podaci o javnom zdravlju uključuju samo smrtne slučajeve od Covida. Astronomska razlika čak ne uključuje ljude koji su možda umrli od drugih uzroka vezanih za uzimanje vakcine – kojih bi moglo biti hiljade samo u Velikoj Britaniji.

Kako je preneo Gateway Pundit, postoje zapanjujući dokazi da je povećan broj smrtnih slučajeva skočio za čak 40% ukupno među radno sposobnim Amerikancima – i to nije zbog smrti od Covida.

Koliko još smrti i bolesti treba da doživimo pre nego što neko bude pozvan na odgovornost za stvaranje i oslobađanje ovog virusa? A kamoli za autoritarno kršenje individualnih prava ili velikog broja uništenih života pogođenih eksperimentalnim mRNA vakcinama.

Nulta Tačka/TheGatewayPundit