Sve vesti Youtube

Najveća noćna mora GLOBLISTIČKIH PIJUNA u Srbiji večeras UŽIVO! Mario ZNA spremio pravi šou!

Najveća noćna mora GLOBLISTIČKIH PIJUNA u Srbiji večeras UŽIVO! Mario ZNA spremio pravi šou!

Večeras sa početkom u 20:30h na Youtube-u imaćete prilike da uživo pratite jednu od najgledanijih emisija na ovoj platformi koju vodi osnivač Nulte Tačke Mario ZNA.

Prošlo je nedelju dana od njegove poslednje emisije u nizu a kako saznajemo Mario je pripremio do sada neviđeno raskrinkavanje svih lažnih vesti i dezinformacija koje plasiraju mejnstrim mediji i njihovi nadređeni.

Pored standardnog izvrgavanja ruglu medijskih natpisa i izjava ali i poteza javnih ličnosti u Srbiji koji su priklonjeni “Novom normalnom” Mario će se kao i svaki put osvrnuti na globalna dešavanja i informacije koje nisu mogle da dođu do čitalaca širom Srbije i regiona.

Šta se zaista dešava između Kine i SAD kada je reč o Tajvanu, kada planiraju da vrate Bajdena u Belu Kuću, ko je još 2009. godine pozivao na depopulaciju i držao predavanja o toj temi silnim liderima, ko bi trebao da se vakciniše protiv majmunskih boginja i da li je Kosovo sledeća tačka konvencionalnog rata? Odgovore na ova ali i mnogobrojna druga pitanja, saznajte večeras od 20:30h samo na youtube kanalu Mario ZNA.

Počinje ŽURKA- Ovo su dokazi koje GLOBALISTI i njihovi PULENI ne mogu da obore

NultaTačka/Youtube