Sve vesti Svet

Nakon druge doze vakcine protiv Covid-a još jedan potpuno zdrav mladić (24) preminuo

Nakon druge doze vakcine protiv Covid-a još jedan potpuno zdrav mladić (24) preminuo
Pisao Elena Vuk

“Retka” komplikacija vakcine protiv COVID-19 postala je smrtonosna za porodicu Watts iz Lockwood-a. Njihov sin, George Watts Jr., preminuo je sa samo 24 godine nakon što je primio Pfizer-BioNTech vakcinu protiv COVID-19.

George Watts Jr: 24-godišnji student umro od miokarditisa nakon što je primio drugu dozu Pfizer vakcine protiv COVID-19.

Zdrav 24-godišnji student iz Lockwood-a u New York-u preminuo je ubrzo nakon što je dobio miokarditis od svoje druge doze vakcine Pfizer COVID-19, izvještava Tara Lynch. George Watts Jr. je doživio komplikacije nakon prve doze, međutim, odlučio je da se zadrži za sebe i nastavio sa svakodnevnim životom.

Džordž mlađi je bio student koji je voleo da igra video igrice i da bude sa svojom porodicom prema njegovim roditeljima. Njegova majka, Kelly Watts, rekla je:

On je u početku stidljiv, ali kada ga upoznate, on je šaljivdžija, brzopleto dete.

VEČERAS OD 20h! OVO SE NE PROPUŠTA! MARIO ZNA I DR SEMIR OSMANAGIĆ RASTURAJU GLOBALISTIČKE AGENDE

Pošto je Džordž mlađi želeo da pohađa časove lično, morao je da bude potpuno vakcinisan. Ovaj 24-godišnjak je zakazao termin za vakcinaciju, primivši prvu injekciju Pfizera u avgustu, a drugu u septembru. Njegovi roditelji su rekli da je odabrao tu vakcinu jer ju je u potpunosti odobrila FDA.

Nakon prve doze, doživio je komplikacije, koje je odlučio zadržati za sebe. Krv mu je bila u urinu nakon prve injekcije. Potom je primio drugu dozu sredinom septembra, gdje je doživio simptome nalik gripu koji se nisu povukli. Otac Georgea Jr., George Watts stariji, objasnio je:

Primetio sam da je počeo da se nadima u licu… Zakašljao je i odlučio sam da ga odvedem u hitnu pomoć da vidim šta se dešava.

U oktobru su otišli u Hitnu pomoć, nadajući se odgovorima. Žalio se na nekoliko simptoma, ali nijedan koji bi bio povezan sa srcem. Nakon pregleda i negativnog testa na COVID-19, doktori su Džordžu Jr. dijagnostikovali infekciju sinusa i prepisali antibiotike. Porodici Watts je rečeno da bi se njegova infekcija trebala rešiti za nedelju ili dve.

Džordž mlađi se još uvek osećao loše nedelju dana kasnije, pa su se vratili u hitnu pomoć na još jednu procenu. Imao je slične simptome, a doktori su savetovali da infekciji sinusa može trebati dodatno vreme da nestane.

Krajem oktobra njegovi simptomi su bili još gori. Počeo je iskašljavati krv i osetio je bolove u stopalima, rukama i zubima. Takođe je postao izuzetno osetljiv na sunčevu svetlost.

Onda se desilo nezamislivo.

Rekao sam mu da ću ga sutradan nakon što izađem s posla odvesti u hitnu pomoć.

Nikada nismo otišli na hitnu pomoć.

George Jr. se srušio u svojoj sobi 27. oktobra, a kasnije tog jutra proglašen je mrtvim. Njegov otac ga je opisao kao zdravog, rekavši da nema nikakvih zdravstvenih problema. Izveštaj o obdukciji okruga Bradford pokazuje da je George Jr. umro od “miokarditisa povezanog s vakcinom COVID-19”.

Timothy Cahill Jr., glavni zamenik patologa za okrug Bradford, rekao je:

“Miokarditis je način na koji sam odredio (uzrok njegove smrti]).  Trenutno radimo na drugim slučajevima koji se odnose na pitanja vezana za vakcine i doživljavanje unutar našeg okruga”

Nulta Tačka/InternetMediji