Srbija Sve vesti

NARODU DOZLOGRDILO! GRAĐANI PROBILI ZAŠTITNU OGRADU NA ROŠTILJIJADI U LESKOVCU! ZAOBIŠLI PUNKTOVE ZA TESTIRANJA (VIDEO)

Protekle večeri u Leskovcu je počela čuvena ,,Roštiljijada” uprkos protivljenju mnogi ,,opozicionih” covid histeričnih ličnosti koje podržavaju organizaciju EXIT festivala, Beer Festa ali igrom slučaja smeta im roštilj.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Bilo kako bilo, krizni štab je čak zasedao zbog roštiljijade te su na kraju doneli odluku da dozvole da se ona održi ali uz diskriminatorne mere kakve su bile i na EXIT-u i na ostalim festivalima u Srbiji.

Bez obzira na to što je za vreme prve večeri na ovoj ,,ijadi” nastupala ličnost kao što je Svetlana Ceca Ražnatović (mnogo je ne volimo) ipak to ne dozvoljava nama kao profesionalnim i objektivnim novinarima da o ovome ne izveštavamo naš narod.

Šta se desilo?

Naime, iako su organizatori ogradili prostor predviđen za roštiljijadu ogradama poput onih u logorima, kovid redarima poput onih redara u logorima, policijom, medicinskim radnicima to nije moglo da spreči narod da naprosto pomere ogradu i sruče se u ograničeni deo bez da se testiraju ili pokažu svoj vakcinalni status, test.

Na društvenim mrežama, kovid histerici o slabo čitani portali su odmah osuli paljbu na narod te unapred svaljuju krivicu sa stvaranje nekog novog ,,leskovačkog soja” koji će ih ugroziti kako kažu bez obzira što su vakcinisani tri puta.