Sve vesti Youtube

“Naš narod odlazi da robuje u Nemačkoj, evo kako da pobediš SISTEM”: Nova epizoda podkasta MARIO ZNA

"Naš narod odlazi da robuje u Nemačkoj, evo kako da pobediš SISTEM": Nova epizoda podkasta MARIO ZNA

Još jedna epizoda popularnog podkasta Mario ZNA snimana pod zemljom donosi najnovije informacije iz svere zabranjenog novinarstva sa gostom koji je u direktnoj borbi protiv sistema moćnika.

Poznati reper i producent Goran Vujičić Vuya gostovao je kod Marija u tunelima gde je komentarisao sva ona pitanja koja tište naš narod.

Vujičić je otvoreno pričao o njegovim pogledima ka globalizaciji koju je nazvao otrovnom što i ona jeste i direktno se usprotivio mejnstrimu koji nameće mere i obaveze dok urušava osnovna ljudska prava.

Pored toga Vuya je doneo ekskluzivni snimak NLO-a kojeg je snimio iznag svoje zgrade u Sarajevu te je priča otišla i do nivoa van ovog sveta gde su Mario i on komentarisali mogućnsot postojanja života i van planete Zemlje.

Na kraju, reper je otkrio na koji način možemo da se izborimo sa sve većim pritiskom sistema te iskazao nezadovoljstvo zbog odlaska uplašenog naroda u rad u inostranstvo, posebno Nemačku za koje je rekao da postaju “robovi” radeći teške poslove koje Nemci ne žele da rade dok kod kuće imaju mogućnosti da žive ali je potrebno da se malo potrude.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod ovog teksta:

NultaTačka