Sve vesti Svet

NAUČNIK KOJI JE OSMISLIO mRNA TEHNOLOGIJU: ,,RIZIKUJEM DA ME UBIJU ZBOG ISTUPANJA PROTIV EKSPERIMENTALNIH VAKCINA

Pisao Elena Vuk

Pronalazač mRNA tehnologije koja se trenutno koristi u vakcinama protiv COVID-19, kaže da mu je rečeno da bi mogao biti ubijen zbog ispitivanja etike.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Klinički naučnik i istraživač, dr. Robert Malone, u nedelju je na Twitteru objavio alarmantno priznanje, tvrdeći da mu je “iskusni novinar” rekao da je njegov život u opasnosti zbog javnog govora o rizicima koji dolaze sa primanjem mRNA vakcina( tj. injekcija ).

“Dakle, nadam se da je ovo hiperbola i preterana reakcija, ali sinoć mi je iskusni novinar rekao da moram da se osiguram jer sam bio u opasnosti od atentata”, napisao je Malone.

„Ne znam kako uopšte početi razmišljati o ovome. Ja sam samo osoba srednje klase. Obezbeđenje ?? !! ?? ”

Korisnici na Twitteru podržali su ideju plaćanja zaštite, ali Maloni se požalio da sebi ne može priuštiti privatno obezbeđenje.

Drugi korisnik primetio je da Maloni, tako istaknut glas koji govori protiv vakcina, rizikuje da zaustavi protok milijardi dolara.

“Upravo je to bila njegova poenta”, odgovorio je Maloni, misleći na novinara.

Malonijeva zabrinutost nije neopravdana

Nekoliko naučnika i pojedinaca povezanih sa istraživanjem ili aktivizmom vezanim za COVID-19 ubijeno je ili misteriozno umrlo tokom prošle godine.

Malone je počeo objavljivati naslove nakon što je govorio u emisijama poput “Tucker Carlson Tonight” kako bi upozorio na napore koje države sprovode zarad prisilnog vakcinisanja, posebno kada su dokumentovane neželjene reakcije eksperimentalne mRNA genske terapije.

„Jedna od mojih zabrinutosti je da vlada nije transparentna sa nama o tome koji su to rizici. I tako, mišljenja sam da ljudi imaju pravo da odluče hoće li prihvatiti vakcinu ili ne, pogotovo jer su to eksperimentalna sredstva ”, rekao je dr. Malone gostujući kod Tucker Carlson-a prošlog meseca, napominjući da su vakcine pod odobrenjem za hitnu upotrebu i da nisu zvanično odobrena od strane FDA(Američka uprava za hranu i lekove ).

“Ovo je temeljno pravo povezano sa etikom kliničkih istraživanja”, rekao je. „I zato me brine to što znam da postoje rizici. Ali mi nemamo pristup podacima i podaci nisu dovoljno rigorozno skupljani da bismo mogli precizno proceniti te rizike. I stoga … mi zapravo nemamo informacije koje su nam potrebne za donošenje razumne odluke. ”

Malone predstavlja posebno jedinstvenu pretnju medicinskom zavodu opsednutom COVID-om i Big Pharma-om, jer je trezven i ugledan naučnik, pritom je pronalazača mRNA tehnologije i samim tim poseduje neusporedivu stručnost na tu temu.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”