Sve vesti Svet

Navaz u Roganovom podkastu razbio Veliki Reset i otkrio namere Klausa Švaba (VIDEO)

Navaz u Roganovom podkastu razbio Veliki Reset i otkrio namere Klausa Švaba (VIDEO)

Osnivač Svetskog ekonomskog foruma Klaus Švab otvoreno se hvali kako se njegova organizacija infiltrira u vlade širom sveta, primetio je gost Maajid Navaz u emisiji Džoa Rogana.

Govoreći sa Roganom prošle nedelje, Navaz je istakao kako globalisti napreduju ka nametanju globalne lične karte ili sistema digitalnog pasoša koji se vezuje za društveno – kreditni rezultat, uz pomoć mladih globalnih lidera SEF-a.

Rogan je izgledao zatečen drskošću globalista da udahnu život onome što je označeno teorijom zavere.

„Da, to je bizarna stvar, otvoreno raditi“, rekao je Rogan svom gostu. „Zašto mislite da oni otvoreno razgovaraju o tome na taj način? I otvoreno? Zato što je „Veliki Reset“ oduvek bila ogromna teorija zavere među ljudima na mreži, kao „Ovo je sve deo Velikog Reseta“. Pa, kada je napisao je*enu knjigu pod nazivom Veliki Reset, ‘Hej čoveče, zar ne bi trebalo da krije ovo?'” zaključuje Rogan, čudeći se poduhvatima globalista.

Navaz je istakao snimak arhitekte Velikog Reseta Klausa Švaba iz 2017. godine, koji je govorio na Institutu za politiku Harvardske škole Kenedi, gde je razgovarao o tome kako je modus operandi WEF-a da prodre u vlade tako što će instalirati svoje „Mlade globalne lidere“.

2017.godine, na Harvardu on kaže, znate, mi ćemo u suštini, svi ovi svetski lideri, prodreti u njihove kabinete sa našim mladim globalnim liderima“, rekao je Navaz. „On je otvoren. (Bivši britanski premijer Toni Bler je otvoren.) Tokom rata u Iraku, Bler je pokušao da unese globalne lične karte u Britaniju, ali nije uspeo; sada se vratio i pokušava da unese digitalnu identifikaciju tokom Covid-a… Tako da su otvoreni u vezi sa tim.

Očigledno je da se Švabova petogodišnja priznanja ponovo razmatraju u svetlu gušenja demonstranata kanadskog konvoja slobode.

Prošle nedelje, kanadski poslanik Kolin Keri prozvao je uticaj SEF-a na Trudoovu vladu, nakon čega je naglo cenzurisan i optužen za širenje „dezinformacija“.

Kanadski poslanik cenzurisan nakon što je povezao Klausa Švaba i Džastina Trudoa

Na drugom mestu u svom intervjuu, Navaz je pomenuo kako su kineske operacije uticaja koje rade ruku pod ruku sa SEF-om odgovorne za ideju karantina, zatvaranja, socijalne kreditne ocene i još mnogo toga.

Popularnost diskusije na društvenim mrežama je još jedan dokaz da se mnogi bude sa planom Velikog Reseta nakon tiranskog obračuna kanadskih političkih neslaganja.

Nakon Navazovog pojavljivanja, Roganov podkast je bio privremeno nedostupan na servisu za striming Spotifaj, što je navelo mnoge da spekulišu da je intervju koji pokriva kontroverzne teme možda bio kriv.

Nulta Tačka/InfoWars