Srbija Sve vesti

NE ZNA SE KO JE GORI, ovi što izmišljaju krize ili ovi koji u nju veruju! Demokratska Stranka “upozorava”: Odlaganje grejne sezone ugroziće zdravlje građana

NE ZNA SE KO JE GORI, ovi što izmišljaju krize ili ovi koji u nju veruju! Demokratska Stranka "upozorava": Odlaganje grejne sezone ugroziće zdravlje građana

Drugosrbijanski translevičarski pokreti izgleda ne mogu da se oproste od COVID-a i teze “zaštite zdravlja” da su sada najavili da će potencijalno odlaganje grejne sezone zbog mi tvrdimo izmišljene krize dovesti do ugrožavanja zdravlja građana.

Beogradski odbor Demokratske stranke (DS) saopštio je danas da je bi odlaganje početka grejne sezone i eventualno smanjivanje prosečne temperature ugrozilo zdravlje građana, ali i dovelo do ivice izdržljivosti elektroenergetskog sistema Srbije, zbog dogrevanja na električna grejna tela.

Sledi razotkrivanje SVIH GLOBALNIH prevara- ISTINA je pronašla PUT

DS je u saopštenju naveo da gradjani uslugu grejanja Beogradskim elektranama plaćaju tokom cele godine i da bi skraćivanje grejne sezone moralo da znači i smanjenje računa gradjanima.

„Eventualno smanjenje prosečne temperature stanova sa sadašnjih 20 na 19 stepeni, značilo bi da bi u ne malom broju stanova temperatura zapravo bila svega 17 stepeni, obzirom da se toleriše plus-minus tri stepena od propisane prosečne temperature. Time bi Beogradjani, pogotovo mala deca i najstariji sugradjani, pored neprijatnosti bili izloženi riziku od razboljevanja usled hladnoće, što smatramo nedopustivim“, istakao je DS.

NultaTačka