Sve vesti Svet

Nebo boje ruske zastave u Sankt Petersburgu pokrenulo brojna pitanja! MODIFIKACIJA VREMENA nije teorija zavere

Nebo boje ruske zastave u Sankt Petersburgu pokrenulo brojna pitanja! MODIFIKACIJA VREMENA nije teorija zavere

Fotografiju na kojoj kombinacija neba, redovi oblaka i svetlost zalazećeg sunca iznad Sankt Peterburga stvaraju prizor koji podseća na državnu zastavu Rusije, objavio je na svom Telegram kanalu izveštač iz Kremlja Dmitrij Smirnov.

– Nema pandana u svetu: U Sankt Peterburgu je uspešno testirano najnovije klimatsko-psihološko oružje – posprdno se našalio on u svojoj objavi.

Da li je to zaista šala ili je modifikacija vremena odavno praksa?

Kad je reč o Rusiji zapadna javnost i vojni strulčnjaci tvrde da je ruska baza „Sura”, koja se nalazi u gustoj šumi 150 km od Nižnjeg Novgoroda, najpoznatiji je ruski objekat koji se bavi proučavanjem jonosfere.

Ona je izgrađena osamdesetih godina prošlog veka, Lokalno stanovništvo prijavljivalo je kako su se na nebu iznad objekta mogle videti čudne svetlosne pojave, crveni baloni koji lete velikom brzinom, čak se pojavila i legenda da se na poligonu vrši kontakt sa vanzemaljcima.

Amerikanci su s druge strane optuživali Ruse za uragane, tajfune, poplave koje često pogađaju njihovu zemlju. Poslednji put je o tome bilo govora za vreme uragana „Katrina” koji je pogodio Nju Orleans.

U SAD kao “klimatsko oružje” slovi sistem HAARP u pomoć kojeg Aerikanci, navodno, mogu da menjaju vremenske prilike.

On operiše iz spoljnje atmosfere i sposoban je da destabilizuje agrikulturne i ekološke sisteme širom sveta’.

Svetska javnost digla se na noge kada je procureo tajni dokument Vazduhoplovstva SAD AF 2025 Final Report gde piše da ovo oružje “nudi borcima širok spektar mogućih opcija od aktiviranja poplave, uragana, suša i zemljotresea.

Sve je počelo sa Teslom
Kao tvorac klimatskog oružja često se imenuje genijali srpski naučnik Nikola Tesla. On je pre vipše od 100 godina izneo ideje o novim fizičkim principima delovanja na jonosferu koju čini zona oko Zemlje, u prostoru 50 kilometara iznad njene površine.

Tesla je skrenuo pažnju da ako se veštačkim putem deluje na jonosferu, onda se može uticati i na klimu, to jest na niže slojeve atmosfere. To je teorijski postulat. Njegova je takođe i ideja o bežičnom prenošenju energije.

Međutim, Nikola Tesla nije bio samo teoretičar, nego i praktičar. On je realizovao mnogo „čuda”: dobijanje postojane veštačke loptaste munje, osvetljavanje neba noću iznad okeana na hiljadu kilometara, kao i mnoga druga. Kao što je poznato, jedna od verzija Tunguske eksplozije 1908. godine – rezultat je neopreznog Teslinog eksperimenta. Nedugo pred smrt on je izjavio da može da zapali nebo.

VLAST U PANICI! Na litijama za SPAS SRBIJE a protiv Evroprajda okupio se ogroman broj ljudi (VIDEO)

Postojalo klimatsko oružje ili ne naučnici upozoravaju da se sa prirodom ne treba igrati, a ukoliko velike sile zaista poseduju sisteme kojima mogu da menjaju i manipulišu klimom to bi bilo najjače orućje ikad napravljeno, jače čak i od nuklearne bombe!

Uzgred, još 1974. godine Generalna Skupština UN zabranila je korišćenje ekološkog oružja. Ekološko oružje (čitaj klimatsko oružje). Drugim rečima UN su potvrdile da klimatsko oružje zaista postoji.

HAARP testiran nad Srbima za vreme bombradovanja.

Postoje tvrdnje i da je NATO, tačnije SAD, tokom bombardovanja Srbije našu zemlju koristio kao poligon za ispitivanje klimatskog oružja.

Prosto je neverovatno da je nebo nad Srbijom od marta do juna 1999. bilo je vedro, idealno za NATO bombardere i pametne projektile sa kamerama.

Prva prava ozbiljna višednevna teška kiša sručila se širom Srbije posle ulaska Kfora na KiM izazivajući bujice. Pred kraj bombardovanja desio se i manji zemljotres. Niz takvih nesrećnih slučajnosti bio je neverovatan. Ukoliko su zaista bile slučajnosti.

Na nebu se tada moglo videti kako avioni Alijanse ostavljaju dugotrajne bele tragove za sobom.

NultaTačka