Sve vesti Tehnologija

Neka povede i Gejtsa! Više od 10 000 potpisa da se Bezos nakon odlaska u svemir više ne vrati na zemlju!

Neka povede i Gejtsa! Više od 10 000 potpisa da se Bezos nakon odlaska u svemir više ne vrati na zemlju!

Više od 12.500 ljudi do sada je potpisalo peticiju kojom pozivaju da se osnivaču Amazona Džefu Bezosu zabrani povratak na Zemlju nakon predstojećeg lansiranja svemirske letelice njegove kompanije Blu Oridžin.

Bezos, drugi najbogatiji čovek na svetu sa neto vrednošću od približno 186 milijardi dolara, „zapravo je negativac, milijarder iz stripa Supermen, navodi se u peticiji. „On je zapravo zli moćnik koji je naklonjen globalnoj dominaciji. To znamo godinama.“

NULTA TAČKA NA TELEGRAMU! PRONAĐITE NAS TAMO GDE NEMA CENZURE! BUDITE DEO SLOBODNE BUDUĆNOSTI

Autor peticije takođe tvrdi da je Bezos (57) „radio sa Džefrijem Epstajnom i vitezovima templarima, kao i sa Slobodnim zidarima da bi stekao kontrolu nad celim svetom“.

„U međuvremenu naša vlada dozvoljava da se to dogodi“, zaključuju oni. „Ovo je možda naša poslednja šansa pre nego što omoguće 5G mikročipove i izvrše masovno preuzimanje”,

Podsetimo, Džef Bezos nedavno je saopštio da će biti deo posade na prvom suborbitalnom letu njegove raketne kompanije Blu Oridžin. Na letu će mu se pridružiti i Bezosov brat Mark, kao i pobednik javne licitacije koji se borio za jedno od mesta. Naime, anonimni dobitnik platio je na aukciji 28 miliona dolara za mesto za putovanje u svemir sa osnivačem Amazona Džefom Bezosom.

U VREME NAJVEĆE CENZURE MEDIJA IKADA VAŠA ULOGA JE VIŠE NEGO ZNAČAJNA! ZATO PODELITE OVAJ ČLANAK SA LJUDIMA KOJE ĆE MOŽDA OVA VEST ZAINTERESOVATI.