Sve vesti Svet

NEKI NEVAKCINISANI STUDENTI MOGU SE SUOČITI SA NEDELJNIM KAZNAMA KAO I ZABRANOM KORIŠTENJA Wi-Fi PRISTUPA

Pisao Elena Vuk

Svi studenti koji su nevakcinisani dobijaće kazne na nedeljnom nivou od 200 dolara i neće imati pristup univerzitetskom wi-fi-ju, ovakvu politiku je doneo Univerzitet Quinnipiac u Konektikatu.

Do sada 600 studenata nije dostavilo dokaz o primljenoj vakcini protiv Covid-a ili nije zatražilo izuzeće.
Studenti moraju pokazati dokumentaciju do 14. septembra ili će izgubiti pristup internetu u kampusu.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Univerzitet Quinnipiac obavestio je svoje nevakcinisane studente da će ih, ako ne pokažu dokaz o primljenim vakcinama, čekati i novčana kazna.

Obaveštenje je poslato na adrese 600 studenata za koje je univerzitet rekao da nisu predali svoj dokaz o primljenim vakcinama, koje je univeritet tražio da se predaju do 1. augusta.

Univerzitet Quinnipiac je rekao da će se studenti, dok ne prime vakcine, suočiti na nedeljnom nivou sa novčanim naknadama, počevši od 100 dolara u početku i ta cifra će se nedeljno povećavati za 25 dolara svake dve nedelje, do maksimalnih 200 dolara nedeljno.

Studenti koji ne pokažu dokaz o primljenim vakcinama moraju se takođe testirati nedeljno na COVID-19 i moraće platiti 100 dolara svaki put kad propuste testiranje.

Uz novčane kazne, Univerzitet je obavestio studente da ako do 14. septembra ne ispune zahtev da se vakcinišu protiv covid-a, izgubiće i pristup Quinnipiac mreži i wi-fi-ju.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Univerzitet ističe da je rok za medicinska izuzeća prošao 6. jula, te da će se svako podnešeno izuzeće razmatrati od slučaja do slučaja. Vreme za verska izuzeća, su prošla,škola je rekla svoje.

Nulta Tačka/TheGateWayPundit