Sve vesti Svet

NEMA VIŠE SKRIVANJA: AUSTRALIJSKA ,,COVID” DOKTORKA OTVORENO PRED KAMERAMA O ,,NOVOM SVETSKOM PORETKU”! OVO NIJE PRVI PUT (VIDEO)

Sada kada se stopa vakcinacije odraslih u Sidneju konačno približila 70% lokalni zvaničnici počeli su da dele planove za ponovno otvaranje gradske ekonomije, dopuštajući posetiocima da se vrate u barove, restorane i teretane ( u ograničenom broju i sa dokazima o vakcinaciji) ali pored toga vlast je danas izazvala opštu zabrinutost pozivanjem na ,,novi svetski poredak” u Australiji.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Premijerka savezne države Novog Južnog Velsa, Gladis Berejiklian izjavila je na brifingu za medije u četvrtak da će kafići, restorani i pabovi u Sidneju biti otvoreni u drugoj polovini oktobra, nakon višemesečnom strogo zatvaranja zbog COVID-a 19.

U skladu sa Australijskom politikom ,,Nultog kovida”, Berejiklian je rekla da lider moraju da sačuvaju živce jer će se brojevi nakon otvaranja povećati (iako se oni i danas povećavaju uprkos zaključavanju). Neka ograničenja za potpuno vakcinisane će biti ukinuta u ponedeljak, jer će prvi korak ka ponovnom otvaranju preduzeća stići ubrzo nakon toga.

Uprkos brutalnim zaključavanjima u Australiji se nastavlja sa povećanjem broja obolelih.

Drugi zvaničnik Novog Južnog Velsa izazvao je reakcije nakon današnje izjave u kojoj se pozvala na ,,Novi svetski poredak” koji će biti uspostavljen nakon ukidanja karantina. Dr Kerry Chant, glavni zdravstveni radnik u NJV, dala je opasku ističući nove zahteve za vakcine za radnike i kupce kada se grad ponovo otvori.

Obe strane u ponovnom otvorenim poslovima moraće biti potpuno vakcinisane protiv COVID-a 19, najavila je ona a radna mesta, firme će morati da imaju sistem provere. No njen drugi komentar je izazvao opravdani haos.

,,Videćemo kako će ,,contact tracing” ili praćenje kontakata izgledati u novom svetskom poretku”, rekla je.

Ovaj klip se munjevito proširio društvenim mrežama kako u Australiji tako i u Velikoj Britaniji.

Ovo nije prvi put da je neko od australijskih zvaničnika pomenuo NOVI SVETSKI POREDAK.

Ministar zdravlja ove zemlje, Bred Hazard opisao je pandemiju kao novi svetski poredak u juču 2020, “Ovo je svetska pandemija, to je jedna u 100 godina, pa možete očekivati da ćemo se s vremena na vreme zaražavati.

Moramo da prihvatimo da je ovo novi svetski poredak” rekao je tada Hazard tokom konferencije za medije.