Sve vesti Svet

Nemačka: Avganistanac uhapšen zbog seksualnog NAPADA NA UKRAJINSKE DEVOJČICE

Nemačka: Avganistanac uhapšen zbog seksualnog NAPADA NA UKRAJINSKE DEVOJČICE

Prema izveštajima, nemačke vlasti su uhapsile avganistanskog muškarca koji radi kao obezbeđenje u centru za azil za ukrajinske izbeglice nakon što je optužen za seksualno zlostavljanje više dece koja su tamo boravila.

Vlasti u pokrajini Baden-Württemberg objavile su u sredu hapšenje čuvara osumnjičenog da je uznemiravao i seksualno dodirivao dve djevojčice, starosti 6 i 7 godina, koje su boravile u prihvatnom centru u gradu Messtetten.

“24-godišnji državljanin Afganistana izveden je pred sudiju u Okružnom sudu Hechingen u utorak popodne. Sudija je izdao nalog za hapšenje koji je zatražilo javno tužilaštvo u Hechingenu i stavio ga na snagu”, objasnila je policija u saopštenju za javnost .

Deca su navodno rekla majci o navodnim napadima, a ona je obavestila rukovodstvo službe sigurnosti.

Policija je odmah uhapsila osumnjičenog iz Avganistana i on je u utorak izveden pred sud u okviru istrage koja je u toku.

Prema rečima predsednika okruga Tübingen Klausa Tappesera, majci i njenim kćerima je ponuđena psihološka nega.

Denacifikacija stiže u SRBIJU- Soroš i Gejts umešani u Ukrajinu

Osumnjičenog je otpustila  kompanija i zabranila mu ulazak u prostorije, prenosi SWR .

Širom Evrope, žene migranti iz Ukrajine na meti su trgovaca ljudi, makroa ali po svemu sudeći i ostalih migranata sa bliskog istoka.

Dva migranta iz Iraka i Nigerije u martu su navodno silovala 18-godišnju Ukrajinku koja je boravila u izbegličkim smeštajima u Dizeldorfu u Nemačkoj .

Austrijska policija je nedavno uhapsila tri tinejdžera migranata iz Avganistana i Irana zbog navodnog silovanja mlade devojke u zgradi u kojoj su smeštene ukrajinski migranti u gradu Linzu.

NultaTačka