Sve vesti Svet

Nemački ministar zdravlja o “prednostima” vakcine: Vakcinisane osobe brže razvijaju simptome COVID-a

Nemački ministar zdravlja o "prednostima" vakcine: Vakcinisane osobe brže razvijaju simptome COVID-a

Ako je od negde pored Kine krenula korona histerija (planski) to su svakako bile zemlje poput Velike Britanije i Nemačke dok je Italija prinosila žrtve.

Velika Britaija je sa svojim stručnjacima poput Nila Fergusona predvidela milione mrtvih da bi uvela zaključavanja te na kraju priznala da su koristili totalitarne metode zastrašivanja dok su vlasti iz Nemačke poverenje prebacili na nefunkcionalni PCR test ali i pored Austrije prvi najavili obaveznu vakcinaciju.

Pored svega toga, građani Nemačke ali i cele Evrope 3 godine su mete minstra zdravlja Karla Lauterbaha koji ne bira reči kada vrši diskriminaciju komentarišući i danas nevakcinisane građane kao najveće neprijatelje ovog vremena.

Prvi slučaj! Vakcinisani italijan zaražen Covidom, Majmunskim boginjama i HIV-om ODJEDNOM

Lauterbah je čudan čovek i to čudo je pokazao u jučerašnjoj izjavi kada je u jednu ruku priznao dok je u drugom smislu ponovo dokazao besmislenost kineskog virusa na američki način.

On je na konferenciji izjavio da vakcinacija ograničava pandemiju COVID-a 19 na način da oni koji se vakcinišu brže razvijaju simptome od onih koji se ne vakcinišu

“Vakcinacija ograničava pandemiju COVID-a jer vakcinisane osobe brzo razvijaju simptome i ostaju kod kuće, dok nevakcinisane razvijaju simptome sporije.” – te verovatno ne ostaju kod svojih kuća

Ministar zdravlja je ovim putem priznao da se vakcinisani zaražavaju brže od nevakcinisanih i da je jedina dobra stvar ili nazovimo je prednost ta što oni ostaju kod kuće. 

Da li može luđe od ovoga?

NultaTačka