Sve vesti Svet

Nemački politikolog: Inflacija i masovna otpuštanja će u Nemačkoj dovesti do nemira i ostavke vlade

Nemački politikolog: Inflacija i masovna otpuštanja će u Nemačkoj dovesti do nemira i ostavke vlade

Nemački politikolog Aleksandar Sosnovski napisao je na svom Telegram kanalu da će porast cena gasa i struje, kao i masovna otpuštanja, dovesti Nemačku do nemira i ostavke vlade.

„Za mesec dana Nemačka će biti neprepoznatljiva“, rekao je politikolog.

Prema njegovim rečima, predstavnici levih partija će podići plate, dok će oni sa desnice „iz zemlje proterati izbeglice koje jedu nezarađen hleb“. Osim toga, štrajkovima će se pridružiti sindikati tražeći veće plate i beneficije.

Nakon toga, smatra Sosnovski, imućni građani će početi da zatvaraju svoje domove, plašeći se pljačke, a imigranti iz Turske „počeće da razbijaju Kurde, a istovremeno i Nemce koji im padnu pod ruku“.

„A već u oktobru, svi će se okupiti u samom centru Berlina – preko puta Brandenburške kapije. Nemiri će se proširiti širom zemlje“, piše on.

DA LI ĆEMO DO 2050 POSTATI KIBORZI? Dobrodošli u novu paradigmu stvarnosti

Nemiri će, smatra politikolog, dovesti do ostavke vlade, protiv nemačkog kancelara Olafa Šolca i njegove administracije biće pokrenuti krivični postupci.

„Evro je denominiran. Depoziti ljudi će biti zamrznuti. Delovanje glavnog zakona – Ustava biće suspendovano“, nastavio je Sosnovski, dodajući da će gasovod „Severni tok 2“ biti pušten u rad, a „o tome će Berlin biti upitan iz Vašingtona.

„Jedne nedelje 2028. Vlada će objaviti povratak zemlje u predratni poredak. Već viđeno. Remark ove godine“, zaključio je on.

Ranije je objavljeno da je nemačka vlada pozvala stanovništvo da stegne kaiš i pripremi se za tešku zimu, iako ni sami neće slediti njihove preporuke.

Nulta Tačka/SrbinInfo