Sve vesti Svet

NEPREVAZIĐENO LUDILO! NOVINARKA KOJA JE ZBOG NUSPOJAVA NAKON VAKCINACIJE ZAGLAVILA U BOLNICI MOLI SVOJE PRATIOCE DA SE VAKCINIŠU (VIDEO)

Australijska novinarka molila je svoje čitaoce iz bolničkog kreveta da se vakcinišu protiv COVID-a uprkos upali srčanog mišića, grzonici i bolovima u grudima nakon što je primila vakcinu proizvođača Pfizer.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Georgia Clark, 27-godišnja reporterka sidnejskog tabloida The Daily Telegraph, rekla je da će se još jednom vakcinisati čim joj se povuku nuspojave.

,,Upravo sam provela noć u bolnici sa bolovima u grudima koji traju već nedelju dana”, rekla je Clarkova. ,,Počelo je otprilike nedelju dana nakon što sam dobila drugu dozu Pfizera. Bol se leči lekovima.”

,,Uprkos ovim neželjenim efektima, ponovo bih primila vakcinu.”

Clark je dodala da lekari veruju da ima perikarditis, stanje koje opisuju kao ,,vrlo retku nuspojavu vakcine Pfizer”- koja se dešava često.

Zaključila je da svi moraju da prime vakcinu zarad većeg dobra.

,,Molim sve da se vakcinišu. Neki od nas će to možda podneti loše, dobiti neke nuspojave ali to je bledo naspram COVID-a,”

Sredinom jula ova ,,novinarka” je opisala vakcinaciju kao ,,kartu za slobodu”.

,,Vakcinisana sam! Vakciniši se i ti” napisala je ona na Twitteru. ,,Sećate se kako izgleda sloboda? To ćemo dobiti ako se svi vakcinišemo.”

Vakcinacija je karta za slobodu, pa hajde, uskočite u tu vožnju.”

Australiajnci su izdržali neke od najstrožijih mera zatvaranja i diskriminacije na svetu a danas su uprkos tome gotovo sve hospitalizovane osobe one koje su se vakcinisale, kaže nedavni izveštaj zdravstvenih radnika te zemlje.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”