Srbija Sve vesti

Nešto ovde smrdi! Vučićevi mediji pišu o “velikom pritisku” zapada da Srbija uvede sankcije Rusiji- Da li pripremaju javnost?

Nešto ovde smrdi! Vučićevi mediji pišu o "velikom pritisku" zapada da Srbija uvede sankcije Rusiji- Da li pripremaju javnost?

Nešto ovde opasno smrdi. Smrdi svaki dan doduše ali večeras su Vučićevi mediji doslovno u isto vreme objavili vest kako “Evropski zvaničnici pritiskaju Vučića da odmah uvede sankcije Rusiji”.

Kako pišu Informer, b92 i ostali navodno je u toku veliki pritisak na predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se pridruži sankcijama Rusiji.

Kako navodno tvrde izvori (nepostojeći naravno), evropski zvaničnici na predsednika Vučića vrše veliki pritisak i ogromna su očekivanja od Srbije da se odmah pridruži sankcijama koje je veliki broj zemalja EU uveo protiv Ruske Federacije.

Pošto znamo kako Vučić funkcioniše i na koji način konstantno kroz svoj rad vrši propagandu uključujući se uživo na Pinku u prajmtajmu rijalitija Zadruga ovakvi naslovi mogu da najave šta će se desiti.

Nije teško zaključiti da Vučić kroz ovakve najave i naslove najavljuje uvođenje sankcija Rusiji ili će ponovo da ispadne “heroj” jer ih eto neće uvesti uvesti uprkos pritisku.

Šabački Zelenski napao SPC i PATRIJARHA: Osećam ruski uticaj u svemu tome

Ali. Postoji ali. Postoji činjenica da se Aleksandar Vučić pred let za Njujork nije sastao sa ženom, bratom, sinom ili Vulinom već sa CIA ambasadorom amerike u Beogradu Kristoferom Hilom.

Vučić je do danas “izdržao” da ne uvede sankcije Rusiji, da li će jadan uspeti da izdrži i dalje ili će taj pritisak Evropljana uroditi plodom, hajde da vidimo.

NultaTačka