Sve vesti Youtube

NESTOROVIĆ u BUNKERU otkrio sve ono što je danas zabranjeno u medijima! Mario ZNA i doktor rasturili SZO i SEF

NESTOROVIĆ u BUNKERU otkrio sve ono što je danas zabranjeno u medijima! Mario ZNA i doktor rasturili SZO i SEF

Jedna od najpopularnijih ličnosti u Srbiji i šire, prof. dr Branimir Nestorović još jednom je posetio “Bunker” u kojem je sa voditeljem podkasta Mario ZNA diskutovao o svim pitanjima koja su zabranjena kako u mejnstrim medijima.

Dok se na komercijalnim televizijama i portalima koji pripadaju državi i “opoziciji” ali i na mnogim “alternativnim” medijima najavlju paklena ili apokaliptična scenarija koja slede u svetu pa i u Srbiji, doktor je u podkastu pričao o tome koliko je ovo što se dešava u svetu dobro po nas zbog konačnog rešavanja pitanja na globalnom nivou i novog početka koji neće biti po scenariju Klausa Švaba i ostalih.

Šta nas čeka, šta je ono novo što je spremila “elita” koja zaseda u Davosu na Svetskom Ekonomskom Forumu i u Ženevi na Svetskoj Zdravstvenoj Skupštini? Koliko je značajno dešavanje u Ukrajini i Americi u kojoj tek predstoje problemi, kako je došlo do toga da se sami globalisti posvađaju između sebe i time olakšaju napredak ka slobodi? Da li nas na jesen čeka “pakao” ili šansa da počnemo da živimo normalno? Odgovore na ova pitanja ali i mnoga druga, jednako bitna saznajte u najnovijem podkastu kojeg možete pogledati ispod ovog teksta:

NultaTačka