Sve vesti Svet

NEUROLOŠKE SMETNJE: TIKOVI, CIMANJE, ZVIŽDANJE! ŽENA DOKUMENTOVALA STRAVIČNE NUSPOJAVE NAKON VAKCINACIJE (VIDEO)

NEUROLOŠKE SMETNJE: TIKOVI, CIMANJE, ZVIŽDANJE! ŽENA DOKUMENTOVALA STRAVIČNE NUSPOJAVE NAKON VAKCINACIJE (VIDEO)
Pisao Elena Vuk

Majka iz Vašingtona krivi Moderninu vakcinu, zbog čega je njeno telo doživelo iznenadne neurološke probleme: tikove, uključujući trzaje mišića i podrhtavanje zbog kojih nekontrolisano zviždi i klikće.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

U videu postavljenom na Facebook-u prošle nedelje, stanovnica Takome Kelai Strodriguez objasnila je događaje koji su doveli do njenih ozbiljnih neželjenih reakcija, a sve vreme nije mogla kontrolisati pokrete tela.

„Nemam nikakvu kontrolu nad onim što moje telo radi. Moje oči, moja glava, moja usta, zvižduci, škljocanje. Čini mi se da jedino pomaže tapkanje, zbog čega i dalje pokušavam to da radim (tapka po strani). Muzika, ako tapkam u ritmu, obično mogu to neko vreme prestati raditi. ” – izjavila je Kelai u videu

Prema Strodriguezovim rečima, ona je počela trpeti i grčenje mišića nedugo nakon što je 5. maja primila drugu dozu Moderne. Nakon dva puta što je bila pozitivna na Covid, doktori su joj navodno rekli da bi treći put ako se zarazi Covidom moglo biti fatalno.

“Kad sam dobila vakcinu, a primila sam je jer su mi doktori rekli da ako ponovo dobijem Covid postoje velike šanseda ću umreti.” , objašnjava Kelai

Nakon 57 dana, Strodriguez, koja takođe ima fibromialgiju, sada pati od ozbiljnih neuroloških problema i povremeno klikće i bruji, nasumično i nekontrolisano.

“Ovo je treći dan podrhtavanja mog tela i sad zviždim”, kaže ona, dodajući da ponekad kada drži svog teškog psa pomaže u zaustavljanju grčeva.

Strodriguez kaže da je pre skoro nedelju dana bila skoro na granici samoubistva.

MARIO ZNA OTKRIO OTVARANJE 5G SUPERLABORATORIJE KOJU POKREĆU GOOGLE I NVIDIA! DALEKO OD NAIVNOG, VRLO DALEKO!

“Skoro sam se ubila.., a jedini razlog zašto nisam, bio je taj što se nisam mogla pomeriti.”

Uprkos tome što se odlučila da se ne ubije, 35-godišnjakinja kaže da se oseća kao da “to neće trajati još dugo”. Doktori su joj rekli da bi mala doza Litijuma mogla biti osnovni uzrok, ali Kelai kaže da to nikada nije bio problem u prošlosti.

„Osećam se frustrirano. Pokušavam ostati pozitivan, ali teško je; pogotovo ako negde odem i svi bulje u mene jer očito izgledam kao da sam luda. Bojim se. Tužan sam. Ljuta sam.”

Uplašena mama nastavlja upozoravati druge da postavljaju pitanja pre nego što pristanu na ubrizgavanje eksperimentalne vakcine.

„Ova vakcina mora prestati da se forsira za sve. Svi se trebaju prestati plašiti vakcine koja može ili ne mora pomoći onome što se događa. ”

„Niko mi nije rekao stvarne rizike koji stoje iza uzimanja ove vakcine, niko. Rekli su mi da bih se mogla razboleti. Rekli su mi da bih mogla biti bolesna nekoliko dana, a onda bi bila dobro.”

„Nisam se razbolela. Posle sam se osećala dobro. A onda su mi nedelju dana kasnije lekovi prestali delovati i 57 dana kasnije izgledam ovako. ”

„Radije bih se sad odmah Covidom zarazila. Moj sin je izbezumljen. ”

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”